Ми у Facebook
28.07.2022, 20:14

Літо в місті: як скласти універсальну гардеробну капсулу

Полиці шафи заповнені одягом, але все одно доводиться носити одні й ті ж речі, а збори на святковий захід забирають багато часу і сил – ця проблема знайома багатьом представницям прекрасної статі. Це відбувається через відсутність актуальної гардеробної капсули, кожен елемент якої поєднується з іншими. Але ж потрібно лише правильно підібрати базу - і витрачати мінімум зусиль на створення бездоганного образу.

Універсальні базові речі


Одяг підбирається на сезон: у виборі відтінків потрібно враховувати не тільки модні тренди, а й власний кольоротип. У літній капсулі обов'язково повинні бути такі види одягу:

Велосипедки жіночі - укорочені лосини, які відмінно поєднуються з класичним і спортивним стилем.
• Топи - доречні і в місті, і на пляжі, головне правильно обіграти цю деталь.
• Однотонні футболки – з натуральних та синтетичних матеріалів, що забезпечить максимальний комфорт навіть у найспекотніші дні.
• Довга спідниця – добре виглядає в комбінації, як із блузкою, так і спортивним топом, що забезпечує необхідну підтримку грудей;
• Легкий піджак – для приємних прогулянок прохолодними літніми вечорами;

Основне правило, яким потрібно керуватися під час купівлі базових речей: універсальність. Всі вони повинні гармоніювати один з одним, тому набагато простіше і зручніше замовляти варіанти онлайн, що сподобалися: можна заздалегідь переглянути капсулу і переконатися в тому, що це буде раціональний і правильний вибір.

Жіночі велосипеди: ключова деталь модного образу


Для активного способу життя, спортивних занять або прогулянок – велосипедки підходять ідеально. Але літо 2022 року внесло свої корективи: тепер це не лише відмінна альтернатива шортам, яка поєднується з довгими футболками, сорочками та піджаками, а й чудове доповнення до спідниць чи сукні. І це рішення актуальне з низки причин:

• Можна насолоджуватися вкороченими міні, не відчуваючи жодного занепокоєння;
• Внутрішня поверхня стегна захищена м'якою тканиною від тертя та подразнення;
• Шкіра не потіє і не перегрівається навіть за тривалого сидіння на шкіряних чи дерев'яних поверхнях.

Однозначно варто купити велосипедки жіночі – це покупка, яка повністю виправдає вкладені кошти. А краще придбати одразу кілька варіантів у різних колірних рішеннях, щоби за лічені хвилини продумати новий образ. Доповнюючи його прикрасами, взуттям та яскравими аксесуарами, можна незмінно виглядати приголомшливо, насолоджуючись увагою протилежної статі.








На правах реклами