Ми у Facebook
02.08.2022, 06:58

Чим корисний кавун: ви будете здивовані

Кавун - не фрукт, але одна велика (дуже велика) ягода, яка відкрилася людству ще з часів фараонів та Стародавнього Єгипту.
Чим корисний кавун? Кавун досить корисний фрукт, який містить у собі велику кількість корисних речовин та вітамінів. Так, в кавуні можна знайти вітамін А, вітамін РР, вітаміни В1, В2, В6, В9, вітамін С, Е та Н. З корисних речовин тут можна знайти калій, натрій, кальцій, фосфор, залізо та магній.

Крім того, кавун покращує метаболізм, а фруктоза в його складі робить кавун чудовою їжею для тих, хто хворіє на цукровий діабет. Кавун відмінно очищає нирки та печінку, володіючи сильним сечогінним та жовчогінним властивостями. Якщо у тебе проблеми з нирками, застій жовчі, з'являються камені, то кавунова дієта може допомогти у профілактиці цієї проблеми.

Калорійність кавуна Як ми знаємо, кавун - неймовірно дієтичний фрукт, який неодноразово був головним героєм чергової монодієти. Калорійність кавуна становить 25 кал на 100 г, він дуже легкий і смачний. Але як засіб для схуднення не рекомендується. Як спосіб провести розвантажувальний день можна.





На правах реклами