Картопля по селянськи: ситно, смачно, просто
Картопля 300г
Сир 60г (у мене Пармезан)
Яйце 1-2 шт.
Зелень до смаку (у мене петрушка)
Сіль, спеції (суміш перців, паприка, суш.
Готуємо:
Миємо картоплю (якщо хочете можна почистити) і нарізаємо на часточки. В окремій ємності змішуємо сир, зелень, сіль та спеції, в іншій ємності віночком яйце. Купаємо часточки картоплі в яйці, потім валяємо в сирній заготівлі руками і викладаємо на лист змащений маслом (у мене силіконовий килимок). Готуємо в розігрітій духовці при 180-190 ° протягом 25-30 хвилин (орієнтуйтеся на духовку). Готові часточки можна їсти з улюбленим соусом, кетчупом або використовувати як гарнір.
Відома журналістка завітала у чоловічий монастир на Рівненщині
Відома журналістка Анна Махно продовжує досліджувати знакові місця у нашій області. На цей раз вона завітала до чоловічого монастиря.
переглядів: 221
Реформа МСЕК: чого очікувати мешканцям Рівненщини
Рівненська область долучилася до реформи медико-соціальної експертної комісії (МСЕК), яка стартувала на початку року за ініціативи Президента України Володимира Зеленського.
переглядів: 341
Які православні свята будуть у січні 2025
Початок нового календарного року матиме чимало церковних свят, важливих дат і днів пам’яті визначних святих. Майже кожен день січня буде присвячений певній постаті чи події. Згадаємо про деякі з них.
переглядів: 226
Раптово померла працівниця міської лікарні Рівного
Дирекція та колектив КНП «Центральна міська лікарня» РМР висловлює щирі співчуття родині, близьким та друзям з приводу тяжкої втрати.
переглядів: 668
Як вибрати дату для весілля у 2025 році: поради за місячним календарем і народними прикметами
Вибір дати весілля — це не лише про зручність, а й про символізм і вплив, який ця дата може мати на ваше подружнє життя. Ми підготували поради за місячним календарем та народними прикметами, щоб допомогти вам обрати ідеальний день для одруження.
переглядів: 310