11.08.2022, 12:00

Помідори в томатному соку на зиму: покроковий рецепт

Всі інгредієнти в рецепті розраховані на одну трилітрову тару. Смак виходить насиченим і свіжим.
Складові:

- Томати - кількість з розрахунку на одну трилітрову банку.
- Томатна паста - 5 столових ложок.
- Часник - 6 зубчиків.
- Парасольки кропу - на око.
- Листя смородини - на око. Гвоздика - за смаком.
- Лавровий лист - за смаком. Запашний перець (горошок) - за смаком.
- Цукровий пісок - 1 столова ложка.
- Олія - ​​3 столові ложки.

Рецепт приготування:

1. Взяти скляну тару, промити, простерилізувати будь-яким зручним способом і укласти в неї весь часник, кріп і листя смородини, зверху помідори.

2. Поставити один літр води на вогонь і дочекатися закипання. Додати всі залишилися приправи і томатну пасту. Перемішати і залишити варитися три-п`ять хвилини, після чого додати рослинне масло. Залити помідори в банку цим гарячим соусом і закатати.

3. Перевернути догори дном і залишити охолоджуватися під ковдрою приблизно на добу. Після чого відправити в прохолодне місце до зими.