13.08.2022, 15:14
Шоколадний Медовик без розкочування коржів: неймовірно смачно та легко
30 хвилин і чудово-смачний медовий торт готовий!
Інгредієнти для бісквіту:
яйця-4 шт.
Борошно-90 гр.
Какао – 20 гр.
Розпушувач-1 ч.л.
Цукор-90 гр.
мед-50 гр.
олія-20 гр.
Для крему:
Вершкове масло -100 гр.
Згущене молоко-150 гр.
Вершковий сир –150 гр.
сметана 25% - 180 гр.
Приготування:
1. Перемішати мед з олією.
2. Змішати борошно з какао та розпушувачем.
3.Збити яйця з цукром приблизно 10 хв. (Маса має стати стійкою)
4.Додати половину сухих інгредієнтів та акуратно перемішати.
5.Додати мед з рослинним маслом і сухі інгредієнти, що залишилися. Все обережно перемішати.
6. Готове тісто вилити на лист (розмір 20*30) з пергаментним папером, можете попередньо змастити його маслом.
7.І відправити в розігріту духовку за 190 градусів на 10 хв.
Готовий бісквіт потрібно дуже акуратно перевернути та ніжно зняти з нього папір.
Повністю остудити.
І поділити на 4 рівні частини.
КРЕМ (масло та сир повинні бути кімнатної температури а сметана холодною)
Збити м'яке вершкове масло|мастило|. Поступово додати молоко, що згущує|згущає|, і продовжувати збивати.
Додати вершковий сир і слідом сметану ним сметану.
Все добре перемішати.
яйця-4 шт.
Борошно-90 гр.
Какао – 20 гр.
Розпушувач-1 ч.л.
Цукор-90 гр.
мед-50 гр.
олія-20 гр.
Для крему:
Вершкове масло -100 гр.
Згущене молоко-150 гр.
Вершковий сир –150 гр.
сметана 25% - 180 гр.
Приготування:
1. Перемішати мед з олією.
2. Змішати борошно з какао та розпушувачем.
3.Збити яйця з цукром приблизно 10 хв. (Маса має стати стійкою)
4.Додати половину сухих інгредієнтів та акуратно перемішати.
5.Додати мед з рослинним маслом і сухі інгредієнти, що залишилися. Все обережно перемішати.
6. Готове тісто вилити на лист (розмір 20*30) з пергаментним папером, можете попередньо змастити його маслом.
7.І відправити в розігріту духовку за 190 градусів на 10 хв.
Готовий бісквіт потрібно дуже акуратно перевернути та ніжно зняти з нього папір.
Повністю остудити.
І поділити на 4 рівні частини.
КРЕМ (масло та сир повинні бути кімнатної температури а сметана холодною)
Збити м'яке вершкове масло|мастило|. Поступово додати молоко, що згущує|згущає|, і продовжувати збивати.
Додати вершковий сир і слідом сметану ним сметану.
Все добре перемішати.
Категорія: Новини > Життя
Автор: Катерина МарченкоПереглядів: 16824готуємо смачно, готуємо разом, готуємо вдома, корисні поради господиням, торт, медовик
Інші статті рубрики:
13 загиблих та понад 60 травмованих: Наслідки ракетної атаки по Чернігову
Серед потерпілих - двоє дітей.
переглядів: 306
Польські мітингувальники планують блокувати рух вантажівок на ПП "Корчова-Краківець"
Вже завтра, 18 квітня, польські страйкарі планують відновити блокаду перед пунктом пропуску "Корчова-Краківець".
переглядів: 258
Ворог вдарив по Чернігову: Що відомо про постраждалих
У середу, 17 квітня, росіяни завдали трьох ракетних ударів по Чернігову. "Прильоти" сталися майже в самісінькому центрі міста.
переглядів: 342
Сьогодні у Рівному відбудеться зустріч із Володимиром Шовкошитним
Рівняни мають змогу відвідати творчий вечір унікального українця.
переглядів: 413
Принесли боєприпас додому: на Миколаївщині підірвалися підлітки
Подія трапилась у селищі Квітневе Первомайської громади Миколаївського району.
переглядів: 516