13.08.2022, 15:14
Шоколадний Медовик без розкочування коржів: неймовірно смачно та легко
30 хвилин і чудово-смачний медовий торт готовий!
Інгредієнти для бісквіту:
яйця-4 шт.
Борошно-90 гр.
Какао – 20 гр.
Розпушувач-1 ч.л.
Цукор-90 гр.
мед-50 гр.
олія-20 гр.
Для крему:
Вершкове масло -100 гр.
Згущене молоко-150 гр.
Вершковий сир –150 гр.
сметана 25% - 180 гр.
Приготування:
1. Перемішати мед з олією.
2. Змішати борошно з какао та розпушувачем.
3.Збити яйця з цукром приблизно 10 хв. (Маса має стати стійкою)
4.Додати половину сухих інгредієнтів та акуратно перемішати.
5.Додати мед з рослинним маслом і сухі інгредієнти, що залишилися. Все обережно перемішати.
6. Готове тісто вилити на лист (розмір 20*30) з пергаментним папером, можете попередньо змастити його маслом.
7.І відправити в розігріту духовку за 190 градусів на 10 хв.
Готовий бісквіт потрібно дуже акуратно перевернути та ніжно зняти з нього папір.
Повністю остудити.
І поділити на 4 рівні частини.
КРЕМ (масло та сир повинні бути кімнатної температури а сметана холодною)
Збити м'яке вершкове масло|мастило|. Поступово додати молоко, що згущує|згущає|, і продовжувати збивати.
Додати вершковий сир і слідом сметану ним сметану.
Все добре перемішати.
яйця-4 шт.
Борошно-90 гр.
Какао – 20 гр.
Розпушувач-1 ч.л.
Цукор-90 гр.
мед-50 гр.
олія-20 гр.
Для крему:
Вершкове масло -100 гр.
Згущене молоко-150 гр.
Вершковий сир –150 гр.
сметана 25% - 180 гр.
Приготування:
1. Перемішати мед з олією.
2. Змішати борошно з какао та розпушувачем.
3.Збити яйця з цукром приблизно 10 хв. (Маса має стати стійкою)
4.Додати половину сухих інгредієнтів та акуратно перемішати.
5.Додати мед з рослинним маслом і сухі інгредієнти, що залишилися. Все обережно перемішати.
6. Готове тісто вилити на лист (розмір 20*30) з пергаментним папером, можете попередньо змастити його маслом.
7.І відправити в розігріту духовку за 190 градусів на 10 хв.
Готовий бісквіт потрібно дуже акуратно перевернути та ніжно зняти з нього папір.
Повністю остудити.
І поділити на 4 рівні частини.
КРЕМ (масло та сир повинні бути кімнатної температури а сметана холодною)
Збити м'яке вершкове масло|мастило|. Поступово додати молоко, що згущує|згущає|, і продовжувати збивати.
Додати вершковий сир і слідом сметану ним сметану.
Все добре перемішати.
![](/images/bnr/happy-650-90.jpg)
Категорія: Новини > Життя
Автор: Катерина МарченкоПереглядів: 16960готуємо смачно, готуємо разом, готуємо вдома, корисні поради господиням, торт, медовик
Інші статті рубрики:
У Рівному попрощаються із лікарем-хірургом
![](/images/articles/2/small/1739784172.jpg)
Пішов із життя завідувач відділення хірургії КНП «Міська лікарня №2» РМР Андрій Володимирович Дягель.
переглядів: 593
Помер відомий рівненський викладач, артист і драматург
![](/images/articles/2/small/1739779398.png)
Пішов у засвіти яскравий представник української інтелігенції Олексій зворотній.
переглядів: 419
У Рівному можна буде щепитися біля супермаркету
![](/images/articles/2/small/1739734146.jpg)
Фахівці гарантують конфіденційність під час роботи з населенням.
переглядів: 231
Хто святкує день ангела 17 лютого?
![](/images/articles/2/small/1739728207.jpg)
За новим церковним календарем 17 лютого віряни вшановують пам’ять святого великомученика Теодора (Феодора) Тирона.
переглядів: 303
Відомий український поет і прозаїк опублікував потужний вірш
![](/images/articles/2/small/1671738078.jpg)
Поет, прозаїк та журналіст Василь Зима поділився з читачами своїм новим твором.
переглядів: 369