Ідеальне тісто для вареничків: тане в роті і не рветься при варінні
Борошно-500 гр
Молоко-150 мл
Вода-150 мл
Рослинна олія
Сіль за смаком
Начинка:
Сир
Яйце
Сіль
Приготування:
Молоко та воду довести до кипіння. У миску просіяти борошно додати сіль, влити масло.Влити рідину і перемішати лопаткою, спочатку руками замісити тісто. Якщо вам здасться що мало борошна можна підсипати. Тісто виходить дуже еластичним. Все ж рекомендую залишити його, щоб полежало відпочило і накрити. Приготувати тим часом начинку.
Тісто розкотити тонко і вирізати кружечки, начинити начинкою та сформувати вареники.
Варимо у підсоленій воді.
тісто, готуємо вдома, вареники, корисні поради господиням, смачно
У Рівному буде концерт органної музики
Усіх поціновувачів органної музики запрошують на творчий вечір.
переглядів: 336
На Рівненщині діятиме заборона на вилов раків
З 1 грудня 2024 року по 30 червня 2025 року на території Житомирської та Рівненської областей діятиме заборона на вилов річкових раків.
переглядів: 270
26 листопада: які сьогодні свята, важливі прикмети
У вівторок, 26 листопада 2024 року, світ відзначає Всесвітній день оливкового дерева, покликаний нагадати про значення цієї рослини для культури, здоров’я та екології. Для вірян цей день особливий, адже вони вшановують святого преподобного Аліпія Стовпника.
переглядів: 315
Рівнян запрошують на виставу "Пілот та маленький принц"
Виставу можна буде подивитися у Рівненському академічному обласному театрі ляльок у п'ятницю, 29 листопада, о 18.00.
переглядів: 468
Завтра Рівне проститься із полеглим Героєм
Завтра, 25 листопада, у Рівному попрощаємося із захисником України Олегом Зваричем, який загинув, борючись із ворогом.
переглядів: 819