Ми у Facebook
15.08.2022, 19:38

Ідеальне тісто для вареничків: тане в роті і не рветься при варінні

Тісто, яке не просто надзвичайно смачне, а з яким ще й комфортно працювати!
Складові:

Борошно-500 гр
Молоко-150 мл
Вода-150 мл
Рослинна олія
Сіль за смаком
Начинка:
Сир
Яйце
Сіль

Приготування:

Молоко та воду довести до кипіння. У миску просіяти борошно додати сіль, влити масло.Влити рідину і перемішати лопаткою, спочатку руками замісити тісто. Якщо вам здасться що мало борошна можна підсипати. Тісто виходить дуже еластичним. Все ж рекомендую залишити його, щоб полежало відпочило і накрити. Приготувати тим часом начинку.
Тісто розкотити тонко і вирізати кружечки, начинити начинкою та сформувати вареники.
Варимо у підсоленій воді.





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ