Ідеальне тісто для вареничків: тане в роті і не рветься при варінні
Борошно-500 гр
Молоко-150 мл
Вода-150 мл
Рослинна олія
Сіль за смаком
Начинка:
Сир
Яйце
Сіль
Приготування:
Молоко та воду довести до кипіння. У миску просіяти борошно додати сіль, влити масло.Влити рідину і перемішати лопаткою, спочатку руками замісити тісто. Якщо вам здасться що мало борошна можна підсипати. Тісто виходить дуже еластичним. Все ж рекомендую залишити його, щоб полежало відпочило і накрити. Приготувати тим часом начинку.
Тісто розкотити тонко і вирізати кружечки, начинити начинкою та сформувати вареники.
Варимо у підсоленій воді.
тісто, готуємо вдома, вареники, корисні поради господиням, смачно
Рівненський перинатальний центр запрошує на «Школу відповідальних батьків» та День відкритих дверей
Рівненський обласний перинатальний центр у лютому підготував для майбутніх батьків насичену програму, яка охоплює всі аспекти вагітності, пологів та догляду за новонародженим.
переглядів: 105
У Дубні заборонили проведення розважальних заходів у закладах громадського харчування
З метою забезпечення громадського порядку та враховуючи особливості воєнного стану, Дубенська міська рада прийняла рішення про заборону проведення розважальних заходів у закладах громадського харчування на території громади.
переглядів: 123
Через грип школи Рівненщини переходять на дистанційне навчання
Через значну захворюваність на дистанційне навчання перейшли 28 шкіл, у тому числі 7 закладів освіти в обласному центрі.
переглядів: 272
В Острозі померла начальниця відділу житлово-комунального господарства
На 41-му році життя, у боротьбі з недугою, обірвалося життя працівниці Острозького міськвиконкому Коваль Тетяни.
переглядів: 327
У Рівному попрощаються із захисником, який повернувся з-за кордону для боротьби з ворогом
Андрій Івашков родом з Волині, але все життя прожив у Рівному. Саме тут його проведуть у останню земну дорогу.
переглядів: 296