Ми у Facebook
17.08.2022, 12:38

У Рівному хочуть створити реабілітаційний центр для військових

Ще з початку війни у 2014-ому році Рівне відправило на війну з ворогом тисячі своїх захисників. Тому надзвичайно важливим є створення в обласному центрі реабілітаційного центру для військових, які повертаються з війни.
Міський голова Рівного Олександр Третяк неодноразово наголошував на тому, що мріє створити у Рівному центр реабілітації військових. Зараз він актуальний як ніколи.

- Є вже дві концепції створення цього центру, паралельно проводжу роботу над залученням обладнання від благодійників та закупівлю апаратів за кошти міського бюджету. Наші ж американські партнери можуть залучити благодійників для створення такого кампусу у нашому місті, - говорить міський голова.

Вагітну лікарку з Рівненщини тримають в російському полоні

Олександр Третяк переконаний, що відродження нації починається з відродження людей. Тому Рівне буде продовжувати співпрацю з американськими партнерами для підтримки та реабілітації військових.

- Рівне, як тилове місто Західної України точно повинно мати такий центр. Переконаний, що спільними зусиллями нам точно вдасться втілити цей проект у життя, - резюмував він.





На правах реклами