Ми у Facebook
21.08.2022, 16:41

Як прибрати пігментні плями: секрети краси

З віком шкіра набуває схильності до виникнення пігментних плям. Відбувається це, як правило, у тих місцях, які часто піддаються дії сонечка: груди, плечі, руки. Перша “бриж” може з'являтися вже у 40 років, що не дуже радісно, ​​адже старими себе ще ніхто не відчуває, а тут таке нагадування.
На щастя, народні рецепти — це справжня криниця, в якій у тому числі є і засіб проти ненависних цяток. Воно доступне, натуральне і лежить на вашій кухні.

Вам знадобиться:

2 ст. л. цибулевого соку;
2 ст. л. оцту 9%.

Змішайте зазначені інгредієнти і перелийте суміш у якусь аптекарську пляшечку коричневого скла (так воно краще зберігатиметься). Щодня наносите засіб на проблемні ділянки і за кілька тижнів вони зникнуть. Найголовніше правило (як і в будь-якому лікуванні) – регулярність та послідовність. Просто, бюджетно, натурально. Щоб бути абсолютно впевненими в тому, що ваша шкіра не отримає хімікатів, замість білого столового візьміть яблучний оцет. А запах цибулі зі шкіри, якщо вам це важливо, можна прибрати, втративши її шматочком цедри лимона, який, до речі, також благотворно впливає на її відбілювання.





На правах реклами