Соковиті східні чебуреки: "вау" рецепт
Борошно 1кг
Вода-500-530мол
Олія соняшникова-4-5ст.л
Сіль-1/2ст.л
⠀
Начинка:
Фарш яловичий-800г
Цибуля-400г
Вода-200мл
Сіль, чорний мелений перець, мелена зірка до смаку.
⠀
У просіяне борошно додати підсолену воду, масло. Замісити не надто туге тісто.
Для начинки знадобиться яловичий фарш, додати дрібно нарізану цибулю (можна перекрутити в блендері) сіль, чорний мелений перець, мелена зіра, трохи води і все добре перемішати. Тісто розділити на рівні частини. 7 хвилин. Розкотити тонко тісто, викласти начинку, закрити чебурек і зрізати краї.
Смажити в розпеченій олії на середньому вогні, з кожного боку.
Ось і готово!

готуємо разом, готуємо вдома, корисні поради господиням, смачно, цікаво
Юні художниці Рівненщини — серед найкращих на міжнародному конкурсі!

У Києві, в Національній бібліотеці України для дітей, підбили підсумки Міжнародного екологічного конкурсу дитячого малюнка «Майбутнє планети у наших руках!».
переглядів: 17
На Рівненщині розшукують 19-річну дівчину

Поліцейські та рідні розшукують безвісти зниклу 19-річну костопільчанку
переглядів: 109
Рівненська медична академія запрошує на День відкритих дверей

10 травня о 11:00 Рівненська медична академія гостинно відкриє свої двері для всіх охочих познайомитися з одним із провідних медичних закладів області.
переглядів: 124
У Рівному відбудеться фольклорний фестиваль

Мистецька резиденція народної творчості імені Віктора Марущака повертається у новому форматі.
переглядів: 184
Домедична допомога: школярі Рівненщини вчаться рятувати життя

На Рівненщині тривають заняття з домедичної допомоги для учнів. Їх проводять військовослужбовці, бойові медики, госпітальєри, волонтери, рятувальники та інші інструктори.
переглядів: 389