21.08.2022, 18:57

Соковиті східні чебуреки: "вау" рецепт

Ви закохаєтеся в цю смакоту?
Тісто:
Борошно 1кг
Вода-500-530мол
Олія соняшникова-4-5ст.л
Сіль-1/2ст.л

Начинка:
Фарш яловичий-800г
Цибуля-400г
Вода-200мл
Сіль, чорний мелений перець, мелена зірка до смаку.

У просіяне борошно додати підсолену воду, масло. Замісити не надто туге тісто.
Для начинки знадобиться яловичий фарш, додати дрібно нарізану цибулю (можна перекрутити в блендері) сіль, чорний мелений перець, мелена зіра, трохи води і все добре перемішати. Тісто розділити на рівні частини. 7 хвилин. Розкотити тонко тісто, викласти начинку, закрити чебурек і зрізати краї.
Смажити в розпеченій олії на середньому вогні, з кожного боку.

Ось і готово!
купити смартфон Apple iPhone в Одесі, Україна



Панасюк

Автовикуп



Тріада


Профідок


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ