Ми у Facebook
24.08.2022, 21:55

Рівнянам рекомендують готуватися до відключень електроенергії

Цей опалювальний сезон буде найскладнішим за всю історію нашої країни. Водночас поруч з проблемами з постачанням газу стоїть питання наявності електроенергії.

Ситуація з Запорізькою атомною електростанцією змусив весь світ говорити не тільки про загрозу нової радіаційної катастрофи. А і про те, наскільки в нинішній ситуації можна говорити про забезпечення мешканців держави достатньою кількістю електроенергії.

Які будинки Рівного отримають гарячу воду в День Незалежності та День міста?

Зараз мова ще не йде про тривалі відключення, але мери міст неодноразово вже встигли "натякнути" про можливість віяльних відключень.

Так, міський голова Рівного Олександр Третяк стверджує, що цей опалювальний сезон точно буде викликом. А що чекати нам усім - ніхто точно сказати не може, але виклики були і будуть.


Запорізька АЕС під контролем росіян


- Майбутня зима буде найважчою з часів Незалежності. Тому готуватися всім потрібно завчасно. Мешканцям, потрібно бути готовим до віяльних відключення світла та обмежень у використанні газу, вжити усі можливі заходи, щоб адекватно реагувати на виклики цієї зими, - хзазначив Олександр Третяк.

ДОВІДКА

ВІЯЛЬНІ ВІДКЛЮЧЕННЯ = це почергові або погрупові від'єднання споживачів від електромережі задля обмеження навантаження на енергосистему, що сприяє частотному розвантаженню енергосистеми, рідше — температурному розвантаженню обладнання підстанцій або ліній електропередавання.






На правах реклами