Ми у Facebook
26.08.2022, 20:50

Смачніше, ніж в Італії: рецепт піци в домашніх умовах + ідеї для начинки

Піца - улюблена страва багатьох родин. Спробуйте приготувати за нашим рецептом.
Для тіста вам знадобиться:
1 склянка теплої води
10 гр сухих дріжджів
1 ст. л. рослинної олії
щіпка солі.

Приготування:
У миску з теплою водою всипте сухі дріжджі і зачекайте 10 хв. Потім додайте олію та сіль і замісіть не туге тісто. Залиште його на 30-40 хв. підходити. За цей час можете підготувати начинку.

Для начинки можна використовувати найрізноманітніші інгредієнти.

1. Традиційна. Для такої піци вам знадобиться копчена ковбаса або шинка, помідори, кукурудза консервована, майонез, кетчуп і сир.

2. Грибна. Якщо ви маєте сушені гриби, їх можна відварити і підсмажити на рослинній олії разом з цибулею і морквою. Можете використати і шампіньйони. Їх так само треба підсмажити. До начинки також слід додати трохи помідорів, кетчуп, майонез та сир.

3. Гостра. Таку піцу полюбляють чоловіки. Просто до традиційної піци з ковбасою і помідорами, потріть 1-2 зубчики часнику.

4. Куряча. Відваріть куряче філе у підсоленій воді, злегка підсмажте. До піци також додайте томати, 1 варене яйце, кетчуп, майонез, твердий сир.

Тісто для піци слід розкачувати тонким слоєм, оскільки у процесі випікання воно підніметься. Хоча, це залежить від вашого смаку. Можна робити і грубий корж, він буде таким же м'ягким, як і тонкий.

Викладати начинку треба у наступній послідовності: невелика кількість кетчупу "Лагідний", основа піци - ковбаса, курка чи гриби, помідори, додаткові інгредієнти. Зверху злегка полийте майонезом і притріть сиром. Якщо твердого сиру не знайшлося, можна використати і плавлений.

Піцу слід випікати 15-20 хв при температурі 180 градусів.

Смачного!





На правах реклами