Ми у Facebook
28.08.2022, 12:00

З Днем народження, Рівне: оригінальні привітання у прозі та смс

Сьогодні, 28 серпня, в останню неділю серпня, рівняни відзначають День міста.

Цьогоріч йому виповнюється 739 років. Щиро вітаємо наше рідне місто та усіх рівнян зі святом!

Сайт OGO.ua зібрав гарні офіційні, оригінальні привітання, які ви можете надіслати своїм друзям, рідним та колегам.
***

Дорогі мої, вітаю вас з святом! Сьогодні день міста, по суті — День Народження, прекрасною і дивовижного міста. Побажаємо ж «імениннику» залишатися найкращим і найкрасивішим. Нехай місто сяє вогнями ще десятки і навіть сотні років. Зі святом!


***

Вітаю з Днем нашого міста. Нехай це місце буде міцно любиме і дороге кожному з нас, нехай тут здійснюються наші бажання і збуваються мрії, нехай наше місто процвітає і росте, нехай кожному його мешканцю в житті щастить.

***

Вітаю вас, дорогі товариші, з днем нашого міста. Нехай це місце для кожного з вас буде особливим, нехай тут народжується щастя і кохання, хай це місто росте і розвивається, обдаровуючи нас світлими мріями і добрими сподіваннями.

***

Вітаю з днем міста! Бажаю, щоб у вашому місті завжди були чисті, рівні і дуже красиві вулиці, великі площі, затишні бульвари і широкі проспекти! Щоб жителі міста і гості відчували щиру гостинність, щедрість душі і теплоту стосунків! Нехай ростуть вгору будівлі, будується багато квартир і будинків, з’являються нові магазини, ресторани, клуби, дитячі та спортивні майданчики! Нехай місто ваш потопає в зелені, пахне квітами і славиться на всю країну!


***

Вітаю з днем народження найкращого міста в світі! Нехай воно буде гарним, процвітаючим, світлим. Нехай навесні в ньому розпускаються прекрасні сади, нехай радіють люди, звучать пісні і створюються сім’ї. Щастя, успіхів, яскравого майбутнього, веселих свят і талановитих дітей тобі, улюблене місто!

***

Шановні друзі, дорогі товариші, щиро вітаю нас всіх з Днем нашого міста. Нехай цей затишний куточок нашої планети приносить кожному з вас щастя і радість, любов і успіх, удачу і надію. Бажаю нам усім взаємоповаги, розуміння і доброго блага.

***

Безсумнівно, це місто — найкраще місто на Землі-це місце для кожного з нас значить щось важливе, хтось тут народився і провів щасливі роки дитинства, хтось зустрів свою першу любов, хтось досяг своєї першої перемоги хто здійснив свою першу заповітну мрію. Друзі, я всіх вітаю з днем нашого міста і хочу побажати мирного нам усім неба над головою, світлого блага, добра, взаємоповаги і чудових можливостей росту і розвитку.

***

Місто сильне, місто славне,
Місто давнє, православне,
З Днем народження вітаємо,
Процвітання бажаємо.

***

Веселка в небі. Моє улюблене місто!
Знову з днем народження, славне, тебе!
Ти для мене саме-саме красиве.
Радісним тут відчуваю себе.

***

День міста сьогодні відзначаємо,
І з цим святом вас всіх вітаємо.
Нехай економіка – вас не підводить,
А мерія в бюджет – дохід знаходить.

***

Бажаємо місту рости і розвиватися,
А городянам жити і насолоджуватися.
Любимо своє місто, йому привіт,
Бажаємо благоденства йому на багато літ.

***

З Днем нашого міста! Бажаю кожному жителю цього чудового міста гармонії, щастя, благополуччя. Нехай воно процвітає, стає краще і яскравіше. Насолоджуйтесь кожною хвилиною, прожитою тут!

***

Сьогодні особливе свято! Вітаю з Днем міста і бажаю, щоб ми були єдині, дружні, сильними і надійними. Нехай наше місто процвітає, а кожен буде щасливим і коханим.

***

Вітаю з Днем міста! Бажаю вам любити своє місце, де ви живете, бути благополучними і щасливими. Нехай ваш куточок планети розквітає красою, багатіє і радує дружним населенням.

***

З Днем міста вітаю! Від душі бажаю вам радіти успіхам, бути натхненними і гармонійними. Нехай ваше місто розвивається і процвітає, а кожен житель відчуває себе щасливо.






На правах реклами