Ми у Facebook
30.08.2022, 21:40

Сімейний гороскоп на 31 серпня для всіх знаків Зодіаку

Дізнайтесь, що вам віщують зорі.
Овен
Ви будете відмінно спілкуватися з дітьми, але будьте обережнішими - вплив зірок також може спровокувати бунт з боку дітей. Конфлікт нелегко буде залагодити. Постарайтеся уникати прямого протистояння.

Телець
Вплив Місяця відкриє в Вас найдобріші почуття, і Ваша ніжність стане джерелом багатьох радостей. Вас чекають незабутні миті поруч з тими, хто Вам дорогий. Продовжуйте в тому ж дусі.

Близнюки
Ваше сімейне життя буде легким і приємним. Але майте на увазі: важливо уникати надмірної владності, інакше діти на Вас образяться. Дійте більш тонко.

Рак
Ви будете прагнути стати ближчими до своїх дітей, приділяти їм більше уваги. Завдяки підтримці Нептуна зусилля, спрямовані в цей бік, неодмінно принесуть плоди.

Лев
У Вашому будинку завдяки підтримці Меркурія пануватиме чудова атмосфера. Складнощі у відносинах з батьками і дітьми будуть забуті, всі будуть насолоджуватися товариством один одного.

Діва
Під впливом Місяця Ваші відносини з близькими можуть бути досить напруженими. Будьте уважні до близьких, інакше можете образити когось із рідних, зовсім того не бажаючи.

Терези
Відносини з близькими вийдуть у Вашому житті на перший план. А Вам, в свою чергу, буде дуже приємна їх готовність допомогти Вам у першому ж проханні.

Скорпіон
На Ваші відносини з близькими будуть впливати головним чином Юпітер і Сатурн. Ви будете відмінно ладити з батьками і старшими родичами, які в разі потреби Вам допоможуть - в тому числі і фінансово. А ось з дітьми все буде не так райдужно.

Стрілець
У сімейному житті ніяких особливо яскравих подій не передбачається. Все буде йти своєю чергою, відносини з близькими складуться легко і гладко. Але ось побутові дрібниці будуть сильно докучати.

Козеріг
Сімейне життя буде приємним і спокійним. Будьте уважнішими до дітей, а також майте на увазі, що ризик побутових травм підвищений.

Водолій
Поговоріть зі своїми близькими, не бійтеся піднімати не зовсім приємні питання. Завдяки підтримці Нептуна вийде все проговорити і досягти взаєморозуміння. Не пропустіть нагоду! Завдяки підтримці Нептуна зусилля, спрямовані в цей бік, неодмінно принесуть плоди.

Риби
Внутрішній конфлікт між жагою свободи і бажанням відчувати турботу може негативно позначитися на Ваших відносинах з близькими. Постарайтеся стримати свої пориви, тому що від Ваших перепадів настрою відносини з близькими точно не покращаться.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ