Ми у Facebook
01.09.2022, 17:06

Домашній маршмелоу: нереальна смакота, що тане в роті

Дуже легкий та простий рецепт! А смакота виходить нереальна!
СКЛАДОВІ:

75 мл води
15 г желатину
75 мл води
250 г цукру
барвник за бажанням (у мене червоний)⠀

ГОТУЄМО:

До води додаємо желатин, перемішуємо та залишаємо набухати 20 хвилин. Після цього нагріваємо желатин до розчинення (але не доводимо до кипіння!)
Готуємо сироп – до води додаємо цукор, перемішуємо та доводимо до кипіння. Після цього варимо на плиті ще 5-7 хвилин.
Міксером починаємо збивати желатин, потім тонким струмком вливаємо гарячий сироп. Збиваємо до густої маси як на відео. Наприкінці, за бажанням, додаємо барвник.
Форму застеляємо харчовою плівкою змащуємо олією та викладаємо масу. Відправляємо в холодильник на 3-4 години та готово

Потім розрізаємо ножем і обвалюємо в суміші із цукрової пудри та крохмалю.
Приємного апетиту! ⠀





На правах реклами