03.09.2022, 18:48
Дуже простий рецепт домашніх рогаликів з варенням
Тісто виходить здобним і, що найголовніше, не треба чекати, поки воно підійде, відразу ж після замісу можна починати займатися випічкою. Дуже легко та швидко.
Складові:
1 пачка (200 г.) олії
3 склянки борошна
2 яйця
1/2 склянки цукру
10 гр. сухих дріжджів
джем чи варення, повидло на ваш смак.
Приготування:
Борошно просіяти в миску для насичення повітрям. Так рогалики вийдуть пишними. Всипте сухі дріжджі в мукуі перемішайте. На великій тертці потерти олію прямо в миску з борошном. Тепер пальцями розітріть борошно з олією до дрібної крихти.
Збийте яйця з цукром до пишного стану і влийте яєчну масу в підготовлене тісто, замісіть.
Готове тісто можна трохи залишити, хвилин на 10-15, щоб воно «прийшов до тями». Потім розкотити частину тіста в коло, змастити повидлом або будь-яким варенням на ваш смак, залишивши сухими краями і порізати на сектори великі або дрібні, як вам подобається. Тепер скачайте рогалики і викладайте на посипане борошном деко.
Можна також спочатку порізати тісто на сектори, потім змастити кожен варенням. Це залежить від консистенції варення та від ваших уподобань. Випікати за 180 градусів хвилин 15-20.
1 пачка (200 г.) олії
3 склянки борошна
2 яйця
1/2 склянки цукру
10 гр. сухих дріжджів
джем чи варення, повидло на ваш смак.
Приготування:
Борошно просіяти в миску для насичення повітрям. Так рогалики вийдуть пишними. Всипте сухі дріжджі в мукуі перемішайте. На великій тертці потерти олію прямо в миску з борошном. Тепер пальцями розітріть борошно з олією до дрібної крихти.
Збийте яйця з цукром до пишного стану і влийте яєчну масу в підготовлене тісто, замісіть.
Готове тісто можна трохи залишити, хвилин на 10-15, щоб воно «прийшов до тями». Потім розкотити частину тіста в коло, змастити повидлом або будь-яким варенням на ваш смак, залишивши сухими краями і порізати на сектори великі або дрібні, як вам подобається. Тепер скачайте рогалики і викладайте на посипане борошном деко.
Можна також спочатку порізати тісто на сектори, потім змастити кожен варенням. Це залежить від консистенції варення та від ваших уподобань. Випікати за 180 градусів хвилин 15-20.
Категорія: Новини > Життя
Автор: Катерина МарченкоПереглядів: 1182смачно, рогалики, готуємо вдома, готуємо разом, корисні поради господиням
Інші статті рубрики:
У Рівному виступить відома бандуристка KRUT
Завтра, 20 квітня, відома артистка виступить у Органному залі. Концерт запланований о 18 годині.
переглядів: 266
У Рівному почався новий збір на дрони
Місто оголосило чергову закупівлю дронів для ЗСУ.
переглядів: 291
Прикмети та заборони цього дня: усе, що слід знати про 19 квітня
Українці вшановують пам'ять святого Іоана. До настання Нового року залишилося 256 днів.
переглядів: 335
З Днем ангела Івана: суперові вітання
Сьогодні, 19 квітня, Івани святкують свій День ангела.
переглядів: 252
Як продуктивно почати ранок: кілька потужних і дієвих порад
Пропонуємо вам кілька дієвих порад, які забезпечать чудовий і продуктивний ранок.
переглядів: 328