Ми у Facebook
08.09.2022, 10:20

Смачна випічка кожен день: Естонська булочка з корицею

Якщо вам до вподоби випічка з корицею, то цей десерт стане вашим улюбленим. Готувати швидко, з'їдається ще швидше.
- 150 мл. молока
- 4 ст.л. цукру
- 8 гр. сухих дріжджів
- 80 гр. вершкового масла
- 1 яйце
- 300 гр. борошна
- 4 ст.л. корицв
- Дрібка солі

У тепле молоко додати 2 ст.л. цукру і дріжджі. Добре перемішати і залишити на 10 хвилин. На молоці повинна утворитися шапочка, вона означає, що дріжджі працюють. До дріжджової суміші додати дрібку солі, яйце і 40 гр. розтопленого вершкового масла.

Борошно просіяти і поступово ввести в суміш. Вийде м'яке еластичне тісто. Залишити в теплому місці на 1.5 години. Для начинки змішати 40 гр. м'якого масла з 2 ложками цукру і корицею.

З тіста розкачати пласт товщиною 0.5 мм, змастити начинкою і скрутити в рулет. Рулет розрізати уздовж на 2 частини, відступивши від одного краю 1 см. Переплітаємо в косичку і формуємо вінок.

Випікаємо в попередньо розігрітій духовці на 180 градусів близько 25-30 хвилин.





На правах реклами