Ми у Facebook
08.09.2022, 15:09

Швидкі домашні біляші на кефірі: нагодуєте всю сім’ю

Ваша сім’я буде в захваті від цих соковитих, ніжних та надзвичайно смачних біляшів!
Складові:

Кефір 300 мл. (Можна перекис)
Соду підлогу ч.л.
Сіль підлога ч.л.
Яйця 2 шт.
Рослинна олія 3 ст.л.
Борошно 500 гр в тісто, і 50 або 100 гр приблизно на підсипку.
Рослинна олія гарну кількість смажити.
Фарш 400 гр.
Цибуля 300 гр.
Вода 2 ст.л.
Сіль, чорний перець за смаком.

Приготування:

У глибоку чашу відправити кефір та соду, перемішати до піни. Додати сіль, яйця, олію, борошно, замісити м'яке тісто, залишити під чашею хвилин на 15 відлежати.

За цей час зробити начинку. Змішати фарш, дрібно нарізану цибулю, сіль, чорний перець, воду.

Стіл присипати борошном. Розділити тісто на 16 рівних частин, зробити колобки. Ледве розкотити, викласти начинку, сформувати, трохи розкотити. Масло добре розжарити. І пересмажити всі біляші. Викласти на паперовий рушник, які посмажили накривати рушником, вони будуть ще м'якшими.





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини