Ми у Facebook
09.09.2022, 11:00

Повний місяць 9-11 вересня: Що можна робити на городі

Місячний календар садівника\городника підкаже, коли збирати урожай, удобрювати грунт, сіяти озимі культури. Майте на увазі з 9 вересня Повня.
За місячним календарем, після 9 вересня, сприятливими днями будуть:14−15 вересня, 18−20 вересня. А несприятливими періодами стануть: 7−12 вересня, 23−27 вересня. Інші дати місяця будуть нейтральними.

З 9 по 11 вересня буде повний місяць, тому роботи з рослинами не проводяться взагалі.

14-15 вересня будуть сприятливими днями для посадки будь-яких культур, зокрема озимих. Можна висадити й цибулинні квіти. Рекомендовано збір врожаю картоплі, гарбуза та винограду, посадки саджанців плодових дерев і ягідних кущів.

18-20 вересня сміливо займайтесьпосівом і посадкою будь-яких озимих культур на городі, а також зелені та шпинату в теплиці.

Також дозволено підживлювати мінеральними й органічними добривами рослин, вносити компост. Вдалою буде посадка багаторічних квітів і троянд, малини, винограду.

23-27 вересня починай збір врожаю на тривале зберігання і насіння. Можете робити посів озимих зернових, посадку цибулі та часнику на зиму. Не рекомендується поливати та підгодовувати рослини. Також можна садити декоративні квіти та дерева, але не плодові.





На правах реклами