Ми у Facebook
13.09.2022, 19:23

iOn.ua – офіційний інтернет-магазин Apple Store в Україні

Індустрія digital technology дивує своїми темпами розвитку, досконалішими девайсами та «розумними» новинками. На цьому фоні виділяється компанія Apple, чиї товари одразу стають флагманами інших ринків електроніки.
Щоб вибрати оригінальну продукцію, наприклад, MacBook Pro M1 чи iPhone 14 цього бренду, можна зайти на iOn ua – офіційний сайт Apple Store в Україні та відвідати магазини iOn у Києві та Дніпрі. На весь асортимент розповсюджується гарантія, є сертифікати якості.

Як вибрати продукцію Apple


Продукція від Apple давно стала більшою, ніж просто корисні гаджети, вона є провідником у майбутнє, який змінює життя на краще. Окрім цього, якщо купити телефон останньої марки або будь-який інший товар у Apple Store, то користувач стане власником унікального пристрою, який створили провідні спеціалісти. Працівники з Купертіно завжди думають про комфорт та продуктивність праці своїх користувачів.

Купуючи продукцію в офіційному магазині Apple в Україні не завадить звернути увагу на такі моменти:

• Комплектацію
Зазвичай у коробці є сам девайс, документи до нього та кабель USB.
• Якість збирання

Техніка у точках Apple Premium Reseller оригінальна. Інженери збирають вироби з якісних матеріалів та деталей, тому у них не повинно бути скрипів та люфтів.


Переваги покупки техніки Apple в iOn


Компанія iOn є офіційним представником Apple в Україні, має статус APR. Гарантія складає рік, можна купити iPhone, не перейматися наявним можливим браком. Вся техніка в Apple Store прибула до нашої країни законно, було сплачено податкові та митні збори.

До плюсів придбання пристроїв від Apple у iOn можна віднести:

На сайті представлена повна інформація про кожну продукцію, детально розписані характеристики, є фото, ціни, детальний опис.

Можна придбати оригінальні аксесуари, наприклад, чохли для AirPods будь-якого кольору, Apple Pencil останньої моделі тощо.

Працюють офлайн магазини у Києві та Дніпрі, де можна у будь-який день підійти до фахівців та отримати консультацію.

Продавці в магазині пройшли сертифікацію Apple, тому знають про продукцію все та готові поділитися знаннями.

У магазинах iOn можна додатково замовити розширену гарантію на вироби.
Клієнти можуть оформити замовлення на сайті, отримати товар з безкоштовною доставкою до відділень Нової пошти та кур'єром по всій Україні.







На правах реклами