Ми у Facebook
14.09.2022, 17:07

Рівненщина готується до можливих надзвичайних ситуацій

Росіяни підло ведуть війну та б'ють по енергетичній інфраструктурі. А тому, як запевняє начальник Рівненської ОВА Віталій Коваль, Рівненщина готується до можливих надзвичайних ситуацій
Для безперебійного електроживлення об’єктів критичної інфраструктури є 84 пересувних електростанції ДСНС. Ще 6 електростанцій знаходяться в регіональному матеріальному резерві.

В районних військових адміністраціях і тергромадах області функціонує 155 резервних джерел живлення. На даний час в закладах охорони здоров'я встановили 97 автономних джерел живлення різної потужності.

Про це йдеться на офіційному Телеграм-каналі Віталія Коваля.

"Від наших партнерів ми залучили 7 потужних генераторів. Здебільшого розмістили їх в медзакладах області. До кінця року плануємо закупити ще 7 електрогенераторів. Маємо бути готовими до будь-яких сценаріїв. Навіть, якщо вони не відбудуться", - сказав Коваль.


Нагадаємо, теплі речі, газ та електрика: Третяк розповів з якими викликами рівняни зіштовшнуться зимою. Росіяни руйнують цивільну інфраструктуру: як підготуватися до найгіршого під час холодів. Що робитимуть на Рівненщині, якщо на АЕС — аварія





На правах реклами