Ми у Facebook
16.09.2022, 21:40

Гороскоп здоров'я для всіх знаків Зодіаку на 17 вересня

Дізнайтесь, що вам віщують зірки.
Овен
Ви можете і далі розраховувати на непоганий стан здоров'я, але слід взяти до уваги вплив на Ваш знак Місяця. Лякатися не потрібно, ніякі страшні хвороби Вам не загрожують. Однак сил Вам може бракувати, та й імунітет знизиться.

Телець
Під впливом Плутона Ви будете гірше, ніж зазвичай, справлятися з втомою. Нічого жахливого, звичайно, але варто постежити за власним здоров'ям - нехай навіть така порада здається банальною і нудною.

Близнюки
На Вас як і раніше буде впливати Юпітер, так що зі здоров'ям не повинно бути ніяких проблем. Чудовий настрій, прекрасна форма! Хіба що вплив Нептуна може стати причиною не найприємніших відчуттів, пов'язаних з порушеннями травлення і сну.

Рак
Нехай у Вашому раціоні буде багато кальцію, магнію і фосфору, і тоді здоров'я не підведе. Також слід їсти багато молочних продуктів, а ще риби, дуже багатою білками. Щоб впоратися з депресією і втомою, їжте продукти, багаті магнієм: сухофрукти та сою. Також багато магнію міститься в какао, але тут є небезпека зіпсувати фігуру.

Лев
Юпітер, планета-захисник, буде впливати на Ваше здоров'я. Це означає, що хвороби Вам не загрожують, а якщо і будуть якісь неприємності, то Ви легко зможете владнати їх, заручившись допомогою кваліфікованого лікаря, який поставить правильний діагноз і призначить ефективне лікування - адже Юпітер ще й покровитель лікарів.

Діва
Вплив світил на Вашу фігуру буде найсприятливішим. Зараз вдалий час для того, щоб позбутися від зайвих кілограмів! Морити голодом себе не потрібно - просто перейдіть на збалансований раціон і почніть займатися спортом.

Терези
Ваші нерви будуть в повному порядку завдяки підтримці Плутона. Безсоння перестане докучати Вам, і навіть якщо Ви ведете насичений спосіб життя, сили завдяки своєчасному відпочинку Вас не залишать. Ви будете без особливих зусиль справлятися зі стресом, так що нерви не підведуть. Тим, у кого є проблеми з печінкою, день обіцяє принести полегшення.

Скорпіон
На Ваше здоров'я будуть впливати численні світила: Сонце і Меркурій подарують сили і енергію, а ось вплив Марса і Урана може стати джерелом сильного нервового напруження. Якщо будете вести себе розумно і стримано, проблем зі здоров'ям не буде, а от якщо дозволите собі зайве, серце може "збунтуватися".

Стрілець
Світила будуть до Вас прихильні, так що можна розраховувати на непогане самопочуття. Навіть якщо у Вас по горло справ, не забувайте про спорт, хоча від участі в змаганнях краще утриматися. Будьте обачні в сексуальному житті.

Козеріг
Ваш фізичний стан покращиться завдяки підтримці Юпітера. Сил додасться, будь-яка справа буде Вам по плечу. Ті, хто давно або хронічно хворіє, чудесним чином підуть на поправку.

Водолій
Порада Сатурна: Вам слід поберегти сили! Уникайте перевтоми і не захоплюйтеся надмірними фізичними навантаженнями, щоб не отримати травму в процесі. Також не варто недооцінювати роль емоційних чинників в питаннях самопочуття.

Риби
Марс, владика енергії, сформує сприятливий аспект. Це означає, що Ви можете розраховувати на прекрасний фізичний і психологічний стан. Однак не втрачайте пильності! Місяць в несприятливому аспекті може викликати загострення хронічних захворювань. У цьому випадку важливо вчасно звернутися до лікаря.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ