Ми у Facebook
24.09.2022, 12:12

5 теплих порад на жовтень

Найкрасивіша пора року — це осінь. Так багато хто вважає і не дарма. Адже саме восени вся природа вбирається в різнокольоровий наряд. Але час невблаганно біжить вперед, і осінь все впевненіше вступає у володіння. І ось тут наш організм теж намагається призвичаїтися до зміни температури. Тому особливо зараз потрібно про нього дбати.
Топ-5 теплих порад як вберегти себе холодного жовтня:

Одягайтеся по погоді: Хоч температура восени зазвичай не досягає мінусової позначки, проте не потрібно забувати про теплий одяг. Як варіант худі підійде до будь-якого стилю. Цей теплий, м’який елемент гардеробу вбереже від холодного подиху осені.

Тримайте голову в теплі: Тепла шапка має стати обов’язковим атрибутом на найближчі кілька місяців. Так, звичайно, класно бути крутим і ходити восени-взимку без шапки, але кому потрібні додаткові витрати на лікування? Шапка на осінь повинна бути практичною. Вона мусить повністю захищати голову та вуха від сильного пориву вітру. У наш час ви можете знайти великий асортимент різнокольорових шапок, які точно не залишаться без уваги.

Ховайте ваші щиколотки: Носки - обирайте найбільш відповідні, які будуть ховати ваші ніжки якнайдалі. Однак не забувайте: прикольні шкарпетки теж мають посісти своє місце серед теплих, махрових носків.

Парасоля у нагоді: Купити парасолю — це просто надскладне завдання. Оскільки потрібно знайти міцну та надійну.

Беріть улюблений напій із собою: Термочашка з принтом - саме із нею можна зустріти кожного третього на вулиці. Успіх полягає в тому, що за допомогою неї можна поєднати приємне з корисним. Вона дає можливість врятуватися від холодної погоди, а також це сприяє культурі свідомого використання ресурсів (у нашому випадку — відмова від пластикових або паперових стаканчиків) і гарному настрою на цілий день.








На правах реклами