Ми у Facebook
24.09.2022, 15:40

Чи можна забирати дитину садка під час повітряної тривоги

Зараз багато батьків стикаються з новими правилами, які діють в навчальних закладах в період воєнного часу. І відповідно мають чимало питань про правила поведінки, в тому числі під час повітряної тривоги.

Сьогодні ми дамо відповіді та чимало порад про те, що треба знати батькам, які віддають дитину до школи чи садочка під час війни. Всі ці рекомендації надані Міністерством освіти. Тим самим вони є обов'язковими до виконання.

У Рівному провели науковий круглий стіл з питань академічної доброчесності


- Попіклуйтеся про бейджик. Кожна дитина повинна мати його з собою. Там потрібно написати контакти обох батьків.

- Долучіться до шкільного чату. Адже так працівники навчального закладу зможуть швидко інформувтаи макисмальну кількість батьків про ті чи інші події.

- Поговоріть з дитиною, щоб уникнути багатьох питань та викликів. Спробуйте вдома з дитиною обговорити евакуацію, важливість проходження в укриття. І тим самим дізнатися страхи, пов’язані із цим.

- Батькам надзвичайно важливо врахувати той факт, що батькам не можна забирати дитину зі школи під час повітряної тривоги. Це вимоги МОН і тим самим жоден педагог під свою відповідальність не відпустить дитину до відбою тривоги.






На правах реклами