Ми у Facebook
26.09.2022, 08:00

Мода 2022-2023: Який верхній одяг модний цієї осені

Осінь-2022 почалась з низьких температур, тож модниці вже поспішають утеплюватись. Які тренди модні в цьому сезоні, а що варто винести на сміття?
ПАЛЬТО

Універсальним варіантом верхнього одягу на осінь-зиму все-таки залишається пальто. Актуальними в новому сезоні 2022-2023 будуть різні моделі пальто від строгого крою до розслаблених силуетів і яскравих забарвлень. Тому, головним маст-хевом осінньо-зимового верхнього одягу стане пальто насиченого модного кольору. Зелене, рожеве, жовте, бузкове, блакитне, помаранчеве пальтечко гідно розмалює осінньо-зимові модні луки.



ТРЕНЧ

Плащі та тренчі незмінно лідирують у рейтингу найбільш необхідних речей на сезон. Будь-який тренч додасть своїй власниці елегантності і зможе ефектно поєднуватися з будь яким вашим образом. При цьому варто зупинити вибір на тренчах у класичних кольорах — чорному, бежевому, коричневому або світло-зеленому.



СТЬОБАНА КУРТКА

Стьобані речі сьогодні в тренді, і це стосується не тільки верхнього одягу. Стильні спідниці, жакети й навіть штани, прошиті дрібним ромбиком, дуже навіть популярні. Стьобані моделі верхнього одягу представлені і курточками, і жилетами, і красивими плащами.

Але виділилися в цьому сезоні серед стьобаних модельок довгі куртки на запах, що нагадують стьобаний плащ або пальто. Якраз-таки останнім варіантам верхнього одягу стьобана куртка стане прекрасною альтернативою.








На правах реклами