26.09.2022, 07:31

Рецепт ідеального сніданку: Хрусткі бельгійські вафлі

Ви не захочете їсти бельгійські вафлі у кав'ярні, варто лиш один раз приготувати їх вдома.
Рецепт хрустких бельгійських вафель:

⁃ Молоко - 250 мл
⁃ Масло розтоплене - 125 гр.
⁃ Яйця - 3 шт.
⁃ Цукор - 100 г.
⁃ Борошно 250 г.
⁃ Крохмаль кукурудзяний - 50 г.
⁃ Розпушувач 10 г.
⠀⠀
Збити яйця з цукром до змішання інгредієнтів. Додати молока половину, туди ж відправити борошна половину, масло, перемішати й додати решту молока. Залишок муки виішати з розпушувачем і додати до тіста, вимішати до однорідності. Дати постояти 20 хв, щоб тісто відпочило.

Змащуємо вафельницю олією чи маслом, викладаємо тісто та смажимо 4-5 хв, до рум'яного кольору.

Смакують найкраще зі згущеним молоком, малиновим варенням, нутеллою, шоколадом, морозивом...