Кабачки в гострому соусі: смакують всім без винятку
Кабачок - 3 кг
Перець червоний пекучий - 1 стручок
Морква – 3 шт.
Часник - 100 г
Оцет (9%) - 1 склянка
Олія - 1 склянка
Цукор - 1 склянка
Сіль - 2 ст. л.
⠀
Приготування:
1. Кабачки миємо та нарізаємо кільцями (товщиною 0,5 см). Часник, гострий перець і моркву пропускаємо через м'ясорубку.
2. Маринад: у велику каструлю вливаємо олію та оцет. Додаємо цукор та сіль. Ставимо на середній вогонь і доводимо до кипіння.
3. Прокручені перець, моркву та часник додаємо в каструлю. Кип'ятимо 5 хвилин|мінути|.
4. Додаємо в маринад кабачки, доводимо до кипіння та варимо 25 хвилин на невеликому вогні.
5. Гарячою розкладаємо в стерильні банки масу, що вийшла, закочуємо, перевертаємо і укутуємо.
⠀
Приємного вам апетиту!

Повернення до цивільного життя: Як Рівненщина готується до реінтеграції ветеранів

Ті, хто захищає нас на фронті, дуже часто потребуватимуть допомоги та підтримки у цивільному житті, коли до нього повернуться. І гідно зустріти наших Захисників та Захисниць – справа дуже гідна та відповідальна, це фактично обов’язок цивільного населення.
переглядів: 70
Рівненські спортсмени вибороли нагороди на націоналних змаганнях

Софія Кушнір із Сарненщини стала чемпіонкою України з вільної боротьби, а березнівчанин Андрій Семенчук виборов бронзу на Кубку України з греко-римської боротьби
переглядів: 245
У квітні на Рівненщині одружилися 294 пари

Серед новостворених родин традиційно багато військових.
переглядів: 256
На Рівненщині очікуються заморозки

Попередження про заморозки на Рівненщині: оголошено жовтий рівень небезпеки.
переглядів: 455
Померла 21-річна військова з Рівненщини

5 травня 2025 року під час проходження військової служби передчасно обірвалося життя солдата Яхимович Софії Павлівни, 2004 р.н., жительки села Топча.
переглядів: 602