26.09.2022, 15:08

Кабачки в гострому соусі: смакують всім без винятку

Зберігайте рецепт собі та пробуйте, друзі!
Інгредієнти:

Кабачок - 3 кг
Перець червоний пекучий - 1 стручок
Морква – 3 шт.
Часник - 100 г
Оцет (9%) - 1 склянка
Олія - 1 склянка
Цукор - 1 склянка
Сіль - 2 ст. л.

Приготування:

1. Кабачки миємо та нарізаємо кільцями (товщиною 0,5 см). Часник, гострий перець і моркву пропускаємо через м'ясорубку.
2. Маринад: у велику каструлю вливаємо олію та оцет. Додаємо цукор та сіль. Ставимо на середній вогонь і доводимо до кипіння.
3. Прокручені перець, моркву та часник додаємо в каструлю. Кип'ятимо 5 хвилин|мінути|.
4. Додаємо в маринад кабачки, доводимо до кипіння та варимо 25 хвилин на невеликому вогні.
5. Гарячою розкладаємо в стерильні банки масу, що вийшла, закочуємо, перевертаємо і укутуємо.

Приємного вам апетиту!