Ми у Facebook
26.09.2022, 15:08

Кабачки в гострому соусі: смакують всім без винятку

Зберігайте рецепт собі та пробуйте, друзі!
Інгредієнти:

Кабачок - 3 кг
Перець червоний пекучий - 1 стручок
Морква – 3 шт.
Часник - 100 г
Оцет (9%) - 1 склянка
Олія - 1 склянка
Цукор - 1 склянка
Сіль - 2 ст. л.

Приготування:

1. Кабачки миємо та нарізаємо кільцями (товщиною 0,5 см). Часник, гострий перець і моркву пропускаємо через м'ясорубку.
2. Маринад: у велику каструлю вливаємо олію та оцет. Додаємо цукор та сіль. Ставимо на середній вогонь і доводимо до кипіння.
3. Прокручені перець, моркву та часник додаємо в каструлю. Кип'ятимо 5 хвилин|мінути|.
4. Додаємо в маринад кабачки, доводимо до кипіння та варимо 25 хвилин на невеликому вогні.
5. Гарячою розкладаємо в стерильні банки масу, що вийшла, закочуємо, перевертаємо і укутуємо.

Приємного вам апетиту!





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини

07.05, 23:33 Повернення до цивільного життя: Як Рівненщина готується до реінтеграції ветеранів

07.05, 20:30 Прогноз погоди у Рівному на 8 травня: яких сюрпризів чекати містянам

07.05, 19:50 У Рівному на дитячому майданчику знайшли підозрілий предмет: викликали спецслужби

07.05, 19:15 У Рівному відкрили проїзд по Пересопницькій: організовано рух і прибрано стихійну торгівлю

07.05, 18:30 Рівне планує придбати десять вживаних тролейбусів за 32 мільйони гривень

07.05, 17:50 У Рівному за тиждень винесли майже 650 постанов за порушення правил паркування

07.05, 17:10 Сільпо пропонує масштабні знижки: що можуть купити рівняни зі знижкою 65%

07.05, 16:32 Спортсменка з Рівненщини виграла чемпіонат України з вільної боротьби

07.05, 15:50 Рівнянка обдурила пенсіонерку з Хмельниччини: та втратила 16 тисяч доларів

07.05, 15:10 На Рівненщині відкрили доступ до послуг Нафтогазу в ЦНАПах та Дія.Центрах