Ми у Facebook
28.09.2022, 12:08

[Не]замінний ресурс

Здавалося б, рашисти не можуть здивувати своїм цинізмом. А, як виявилося, ще є глибини їхнього дна.
Генеральний штаб ЗСУ оприлюднив нове цікаве фото. Це медична сумка фельдшера з передової – брезентова, стара, ще радянська, з якихось незрозумілих запасів, ензе, чи що там. Бинти, якісь незрозумілі ампули ще щось. Якщо брати до уваги сучасні реалії війни, то на порятунок не варто й сподіватися – про якісь турнікети, ефективне знеболення чи ще щось і мови немає.


фото з facebook.com/GeneralStaff.ua
фото з facebook.com/GeneralStaff.ua


І тут вкотре, переглянувши ці фото, стає зрозуміло: люди для теперішньої російської системи не мають геть аж ніякого значення – це статистичні показники (часто завищений чи занижений в угоду верхівці), матеріал, ресурс, який можна замінити, відновити. При чому, жодного жалю до своїх же. Якщо в інших країнах переймаються правами людини, добробутом кожного громадянина й усім іншим, що покликане зробити життя кращим, то у Росії з цього відверто регочуть у своїх цинічних телешоу.

Фото з facebook.com/GeneralStaff.ua
Фото з facebook.com/GeneralStaff.ua


І, саме це, як не парадоксально, укріплює віру в нашу Перемогу. Адже це цілком архаїчне ставлення до людини. Якому протистоїть гуманістичне, де кожен надважливих. На наших теренах точиться війна минулого з майбутнім.

А майбутнє перемагає завжди.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Панічно тікаючи, росіяни кидають свої бойові знамена

Незалежність, яку не відібрати

Україна і кандидатство в ЄС: зачаровуватися чи ні?





На правах реклами