Ми у Facebook
06.10.2022, 16:09

Троянди: ТОП-8 сортів для осінньої посадки

Якщо не знаєте, які саме троянди купити, ми склали список найкращих сортів для осінньої посадки. Зберігайте собі та відправляйте друзям-садівникам!
1. Троянда шраб Велленшпіль - кущ з прямостоячими пагонами та інтенсивним зростанням. Сорт має високу морозостійкість і відмінний імунітет до різних хвороб.
2. Троянда англійська Абрахам Дербі – морозостійкий сорт із потужними високими кущами. Відрізняється тривалим цвітінням всю теплу пору року.
3. Роза канадська Луїза Багнет - розкішна аристократка з білими квітками та яскравими темно-ліловими мазками. Саджанець стійко переносить морози до -40 ° C і радує чарівним цвітінням і пахощами.
4. Троянда плетиста Блю - це троянди з рідким, неймовірно ніжним, бузковим забарвленням. Сорт відрізняється стійкістю до морозів і борошнистої роси, гнучкістю пагонів, а також малою кількістю шпильок. Здатна цвісти повторно!
5. Троянда плетиста Фламентант - морозостійка сяюча яскраво-малинова красуня! Чудово виглядатиме в будь-якому куточку вашого саду! Сорт стійкий до захворювань.
6. Троянда спрей Чокочино - середньорослий кущ з ідеальною формою квіток, що випромінюють легкий і ненав'язливий аромат. Витримує морози до –30 °C.
7. Троянда флорибунда Коко Локо - модний сорт із благородним лососево-рожевим забарвленням. Колір не вигоряє і не блідне від сонця та дощу. Квітки протягом усього сезону!
8. Троянда чайно-гібридна Блек Баккара – абсолютно чорна, ароматна, елегантна красуня! Кущі дуже компактні та зручні для посадки.





На правах реклами