Ми у Facebook
07.10.2022, 18:15

У Рівному попрощалися з підполковником поліції Олександром Мамчуром

З тридцяти шестирічним начальником вибухотехнічної служби поліції Олександром Мамчуром сьогодні, сьомого жовтня, попрощалися в обласному центрі. Чоловік загинув четвертого жовтня на Харківщині від вибуху ворожого снаряду.
«Фанат своєї справи із неймовірним досвідом, який переймали колеги із різних регіонів. Підполковник поліції, кращий працівник МВС 2021 року. За понад десятиліття служби – жодного стягнення, лише відзнаки, нагороди, медалі.
Світлий — як сьогоднішній день. Бездоганний у всьому. Справжній, мужній і самовідданий службі. Такий,яким і має бути справжній чоловік. Коханий, люблячий син, брат, найкращий татусь. Вчитель, порадник, друг.
Таким був Олександр Мамчур. Таким ми його запам’ятаємо.
У глибокій скорботі весь особовий склад поліції області. Понад тисячу містян сьогодні прийшли, аби віддати останню шану керівнику вибухотехнічної служби Головного управління Національної поліції Рівненської області.
Він не боявся викликів та складних завдань: очищувати територію від російської нечисті вважав своїм обов’язком. Утім, надто високою виявилася за це плата. Ворожий снаряд обірвав його життя під час виконання завдань 4 жовтня на Харківщині.
Смуток та біль пронизує серце, розкраяна печаллю душа. Вічний спокій тобі, Сашко! Ти назавжди залишишся поруч із нами
», - повідомляє Поліція Рівненської області.

Попрощатися з Олександром Мамчуром прийшли рідні, друзі, колеги, побратими, представники місцевої влади.
Церемонія проходила у міському будинку культури та тривала до 13 години. Потому відбулася поминальна служба у Свято-Покровському соборі. Поховали загиблого Героя на кладовищі «Нове».

Прощання з Олександром Мамчуром переглядайте на фото.


































На правах реклами