На рівненському ринку Клопотенко знайшов унікальну спецію, яку додав у страви власного ресторану
"Там продавалися різні трави й серед них була одна, яка за запахом мені здалася схожою на суміш дикого розмарину з лавандою. Щось тендітне, але стійке. Я попитався, що воно таке, і виявилося, що це багно (або богульник/багон). Росте у болотяних місцевостях на Рівненщині. А по факту, це локальна спеція, про яку мало хто знає", - пише Євген Клопотенко.
Кухар привіз багно до столиці у власний ресторан. Зараз рівненська спеція доповнює смак страв із м'яса та десертів.


Рівненські синоптики попереджають про мокрий сніг та слабку ожеледь

Найближчими днями очікуються опади переважно мокрий сніг, а температура повітря суттєво не зміниться.
переглядів: 232
Що буде якщо повністю відмовитися від мучного: психологія

Останнім часом багато хто говорить про шкоду хліба та інших борошняних виробів. Однак це не означає, що потрібно зовсім відмовитись від випічки.
переглядів: 193
На Рівненщині свідок Голодоморів відзначила 100-річчя

100 років це більше, чим просто красива дата. 100 років — це довгий, тернистий шлях, це незліченна кількість подій побачених наживо, це мудрість, знання та досвід, це ціла епоха.
переглядів: 276
На Рівненщині провели Великий зимовий облік птахів

Традиційно наприкінці січня у світі проводять Великий зимовий облік птахів, який є гарною нагодою спостерігати цікаві явища у пташиному світі. Повідомляє Нобельський Національний Природний Парк.
переглядів: 227
Коли вмикатимуть світло у Рівному та області: новий графік подання електроенергії

В Рівному і області діють графік подачі електроенергії. Проте через складну систему в регіонах можуть застосовувати й аварійні відключення. Графіки відключення світла опублікував керівник голова ОВА Віталій Коваль у своєму Телеграм-каналі.
переглядів: 362