Ми у Facebook
08.10.2022, 10:30

На рівненському ринку Клопотенко знайшов унікальну спецію, яку додав у страви власного ресторану

Шеф-кухар Євген Клопотенко виявив у Рівному вишукану спецію, яку згодом додав у деякі стави в своєму ресторані.
Як пише Євген на сторінці в Фейсбук, на одному з базарів у Рівному йому трапилася спеція, яку кулінарний експерт не зустрічав раніше.

"Там продавалися різні трави й серед них була одна, яка за запахом мені здалася схожою на суміш дикого розмарину з лавандою. Щось тендітне, але стійке. Я попитався, що воно таке, і виявилося, що це багно (або богульник/багон). Росте у болотяних місцевостях на Рівненщині. А по факту, це локальна спеція, про яку мало хто знає", - пише Євген Клопотенко.

Кухар привіз багно до столиці у власний ресторан. Зараз рівненська спеція доповнює смак страв із м'яса та десертів.





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ