Ми у Facebook
08.10.2022, 14:00

А що ж трапилося: через інцидент на мосту росіян охопила паніка

Сьогодні всі українці проснулися з чудовим настроєм, адже перші новини, які ми побачили після сну - це те, що щось дивне трапилося із мостом, який з'єднує Крим та росію.
Українська правда з посиланням на власні джерела в правоохоронних органах повідомляє, що підрив Кримського мосту - це спецоперація СБУ.

Однак офіційні представники Служби не коментують дану інформацію.

Хто б не стояв за підривом моста, панічні настрої росіян поширюються та ростуть із величезною швидкістю. Хтось кричить у коментарях росЗМІ "Де ППО??", хтось говорить про "червоні лінії", а українці, в тому числі й представники влади, поширюють жарти та меми про ситуацію, що склалася.

А от росіянам, які ще кілька годин назад були впевнені у своєму спокійному майбутньому на півострові, вже не так добре та "по-домашньому". Величезні черги на заправках та у магазинах свідчать про прірву в довірі до Кремля.

Росіяни в цій ситуації покладаються лише на себе, адже окупаційна влада говорить, що продовольства в Криму вистачить на 55 днів, а палива - на 15. ніхто не береться робити прогнозів щодо того, коли міст зможуть відновити.






На правах реклами