08.10.2022, 16:50
Рецепт пончиків, від яких буде в захваті вся сім’я
Ці пончики для мене найсмачніші, дуже люблю. Хто пробував, уже знає які вони смачні!
А хто ні, обов'язково готуйте за цим рецептом.
А хто ні, обов'язково готуйте за цим рецептом.
Треба
1 ст. теплої води (або молока)
1,5 ч/л сухих дріжджів
2 ст. л. рослинної олії (ще 3 під час замісу)
2 ст. ложки цукру
2 ст/л мацун або натурального йогурту (можна і без нього тоді бажано 1 яйця додавати)
дрібка солі
Борошно (у мене пішло приблизно 450-500г)
Для начинки
1 яйце[
2 ст. молока
1 ст. цукру
1-2 ст. Кукурудзяного крохмалю
100 г вершкового масла (можна обійтися без нього)
ванілін
Приготування:
- в теплій воді додаємо цукор, дріжджі, мацун, поступово додаємо борошна і замішуємо хвилин 5.
- потім додаємо 1-2 ст/л олію, сіль і продовжуємо замішувати хвилин 10, до готовності тіста.
- ставимо його на годину в тепле місце, щоб тісто піднялося.
- Тим часом варимо зі складових начинки, заварний крем. Змішуємо всі інгредієнти та ставимо на вогонь, при безперервному помішуванні доводимо до кипіння та загусання. крем охолоджуємо.
- Тісто «піднялося» ділимо його на 13-15 однакових колобків, розминаємо колобки руками в коржик. Щоб тісто до рук і поверхні не прилипало, я змащую колобки олією або з борошном. У серединку коржі викладаю по 1 ст. ложці начинки, защипують краї, формуючи пончик.
- пожежимо всіх сторін у рослинній олії.
- Гарячі пончики щедро посипаємо цукровою пудрою.
- це дуже смачно
1 ст. теплої води (або молока)
1,5 ч/л сухих дріжджів
2 ст. л. рослинної олії (ще 3 під час замісу)
2 ст. ложки цукру
2 ст/л мацун або натурального йогурту (можна і без нього тоді бажано 1 яйця додавати)
дрібка солі
Борошно (у мене пішло приблизно 450-500г)
Для начинки
1 яйце[
2 ст. молока
1 ст. цукру
1-2 ст. Кукурудзяного крохмалю
100 г вершкового масла (можна обійтися без нього)
ванілін
Приготування:
- в теплій воді додаємо цукор, дріжджі, мацун, поступово додаємо борошна і замішуємо хвилин 5.
- потім додаємо 1-2 ст/л олію, сіль і продовжуємо замішувати хвилин 10, до готовності тіста.
- ставимо його на годину в тепле місце, щоб тісто піднялося.
- Тим часом варимо зі складових начинки, заварний крем. Змішуємо всі інгредієнти та ставимо на вогонь, при безперервному помішуванні доводимо до кипіння та загусання. крем охолоджуємо.
- Тісто «піднялося» ділимо його на 13-15 однакових колобків, розминаємо колобки руками в коржик. Щоб тісто до рук і поверхні не прилипало, я змащую колобки олією або з борошном. У серединку коржі викладаю по 1 ст. ложці начинки, защипують краї, формуючи пончик.
- пожежимо всіх сторін у рослинній олії.
- Гарячі пончики щедро посипаємо цукровою пудрою.
- це дуже смачно
Категорія: Новини > Життя
Автор: Катерина Марченко Переглядів: 1162Інші статті рубрики:
У Рівному виступить відома бандуристка KRUT
Завтра, 20 квітня, відома артистка виступить у Органному залі. Концерт запланований о 18 годині.
переглядів: 302
У Рівному почався новий збір на дрони
Місто оголосило чергову закупівлю дронів для ЗСУ.
переглядів: 326
Прикмети та заборони цього дня: усе, що слід знати про 19 квітня
Українці вшановують пам'ять святого Іоана. До настання Нового року залишилося 256 днів.
переглядів: 372
З Днем ангела Івана: суперові вітання
Сьогодні, 19 квітня, Івани святкують свій День ангела.
переглядів: 293
Як продуктивно почати ранок: кілька потужних і дієвих порад
Пропонуємо вам кілька дієвих порад, які забезпечать чудовий і продуктивний ранок.
переглядів: 363