Ми у Facebook
11.10.2022, 22:06

20 команд приїхали до Рівного на Чемпіонат України

У Рівному стартував Чемпіонат України з боксу. До обласного центру приїхали 20 команд з різних куточків нашої країни. Наші кореспонденти побували на відкритті масштабних для Рівного змагань.

Унікальність Чемпіонату, що цими днями пройде у Рівному в тому, що це перші національні змагання під час воєнного часу серед молоді 18-22 роки. Проведення такого Чемпіонату з боксу стало можливим за підтримки меценатів, засновників спортивного простору "Праджат", які не просто підтримали та допомогли в організації змагань. А і виставляють на змагання своїх вихованців.



- В такий складний для нашої країни час нам особливо важливо тримати і спортивний фронт. Бо коли ми зустрічаємося, змагаємося, перемагаємо - це надихає боксерів розвиватися та тренуватися ще більш активно, - говорить співзасновник спортивного простору Праджат Олексій ЯНИЦЬКИЙ. - Піднімаємо бойовий дух, вріимо в перемогу та ще активніше допомагаємо нашим спортсменам та військовим.



Нинішні змагання присвячені Дню захисників і захисниць. Фінальні поєдинки пройдуть 16 жовтня.

- Ці національні змагання для Рівного - це дійсно важлива подія. Участь у Чемпіонаті беруть чоловіки та жінки до 22 років. Загалом, боксують 20 команд з 19 областей і міста Києва. То ж боротьба точно буде запеклою, - резюмував голова Рівненської обласної організації Федерації боксу України Володимир Соколовський.



Після завершення змагань ми обов'язково опубілкуємо імена переможців змагань - слідкуйте за новинами.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ

Останні новини