Ми у Facebook
12.10.2022, 08:10

Заправка для борщу на зиму: знадобиться кожній господині

Зберігайте рецепт собі та пробуйте, друзі!
Інгредієнти:
Буряк - 1 кг
Морква - 600 г
Цибуля - 400 г
Білокачанна капуста - 1 кг
Томати - 500 г
Сіль - 2 ст. л.
Цукор - 3 ст. л.
Олія - 100 мл
Вода - 100 мл
Оцет 9% - 50 мл

Приготування:
1. Овочі миємо та очищаємо. Буряк і моркву натираємо на великій тертці, капусту шаткуємо. Томати нарізаємо кубиками, очистивши від шкірки. Цибулю ріжемо півкільцями.
2. Усі овочі кладемо у велику каструлю. Додаємо сіль, цукор, олію та воду. Варимо 20 хвилин на середньому вогні, періодично перемішуючи, щоб овочі не підгоріли!
3. Перед закінченням варіння вливаємо оцет і все перемішуємо.
4. Відразу ж розкладаємо у стерилізовані банки, закочуємо або закриваємо гвинтовими кришками.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ