Ми у Facebook
19.10.2022, 14:57

Квіти, які потрібно висаджувати на розсаду вже взимку!

Зберігайте список квітів собі!
Гвоздика Шабо
Посів насіння виробляємо в січні-лютому в ящики, злегка присипавши насіння вологим піском. Посадкову ємність обов'язково накриваємо склом і ставимо у добре освітленому місці.

Бегонія
Посів починаємо з грудня (до лютого). При посадці насіння не заглиблюємо та не присипаємо ґрунтом. Якщо контейнер без кришки, то перші паростки вкриваємо посадки склом або прозорою плівкою з поліетилену.

Примула
Посів насіння на розсаду в лютому-березні. Попередньо проводимо стратифікацію насіння: їх потрібно посіяти (злегка втиснути у ґрунт), зволожити з розпилювача, накрити склом і помістити в холодильник (температура +5...+7°С). Посіви витримуємо за таких умов протягом 7-10 днів, потім переносимо в кімнатні умови.

Пеларгонія
Посів насіння починаємо у лютому. При посадці насіння обов'язково злегка вдавлюємо в ґрунт або присипаємо ґрунтом зверху. Слідкуємо за вологістю посівів та їх провітрюванням.

Петунія
Посів насіння починаємо з лютого. Гранули розташовуємо по поверхні злегка зволоженого ґрунту, накриваємо контейнер із посівами плівкою або склом і ставимо під лампу, підтримуємо температуру +25°+27°С.

Ехінацея
Посів проводимо на початку лютого. Насіння розкладаємо на поверхні ґрунту з інтервалом 1-2 см і злегка присипаємо землею (всього 2-4 мм).





На правах реклами