Ми у Facebook
29.10.2022, 07:39

Ситний сніданок: хрусткі трубочки з соковитою начинкою з м’яса

Хрустке тісто… соковита м'ясна начинка… а якщо ще додати зелень чи сир… ну нереальна смакота 🤤
А взагалі, можна класти абсолютно будь-яку начинку
Інгредієнти (на 4 шт.):

12 аркушів тіста філо (~ 400 г)
1 велика цибулина
1 ст. л рослинної олії
500 г фаршу (у мене свино-яловичий)
спеції до м'яса
75 г сметани
60 г вершкового масла
1 яєчний жовток
5 г кунжуту⠀

Готуємо:

Розморожуємо тісто філо, як зазначено на упаковці.
На олії обсмажуємо дрібно нарізану цибулю до золотистого кольору. Додаємо фарш, спеції та злегка обсмажуємо. Як тільки він стане коричневого кольору – вимикаємо вогонь і даємо охолонути.
Для однієї трубочки: 1 аркуш тіста філо змащуємо тонким шаром розтопленого вершкового масла, кладемо 2-й аркуш, теж змащуємо олією і зверху кладемо 3-й аркуш тіста філо.
До м'ясної начинки додаємо сметану і перемішуємо. На край тіста викладаємо начинку, повертаємо краї і щільно згортаємо в трубочку.
Перекладаємо на лист з пергаментом, змащуємо жовтком і посипаємо кунжутом.
Запікаємо в розігрітій до 200 градусів духовці 15-20 хвилин.





На правах реклами

РДБК

Відпочинок у Карпатах


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ