Як в ресторані: Готуємо яйце пашот вдома
⠀
Складники для приготування пашот:
- вода
- яйця
- сіль
⠀
Просто розбийте свіже яйце в звичайнісіньке ситечко. Зайвий білок стече і не буде зайвих "відростків-павутинок", які часто бувають при приготуванні цієї страви і псують вигляд страви.
⠀
Столовою ложкою круговими рухами робимо всередині луночку. Далі акуратно яйце з ситечка опускаємо в киплячу підсолену воду. Величезних бульок бути не повинно.
Яйце-пашот варимо на середньому вогні 1 хв, далі вимикаємо і лишаємо ще на 3 хв. А поки можна намазати смачний хліб вершковим сиром або спекти свіжі сирні вафлі, покласти зверху помідори, авокадо, зелень чи рибку. На завершення кладемо зверху пашот, посипаємо перцем і насолоджуємося стравою як з ресторану.
споживач, яйця пашот, як приготувати, французька кухня, ціна яєць, смачні яйця
Астропрозноз на завтра: перші симптоми та чужі конфлікти
Дізнайтеся, що вам підготували зорі на 29 березня.
переглядів: 27
Скраб для голови в домашніх умовах: секрет, який зменшить жирність волосся
Хочете побороти зайву жирність волосся? Спробуйте приготувати домашній та бюджетний скраб для шкіри голови.
переглядів: 114
Готуємо солодку піцу з фруктами: діти будуть щасливі
Неймовірно смачний рецепт, який можна приготувати на дитяче день народження, або у звичайний день до чаю.
переглядів: 159
"Підвищення тарифів на світло поки не буде", - Міністр енергетики
Міністерство енергетики України наразі не розглядає питання про підвищення тарифів на електроенергію для населення.
переглядів: 175
У цю неділю Україна переходить на літній час: куди треба крутнути стрілки
Вже цими вихідними українці перейдуть на літній час, коли годинники переведуться на одну годину вперед у ніч проти 31 березня. Стрілки пересувають на одну годину вперед о 03:00.
переглядів: 189