Як в ресторані: Готуємо яйце пашот вдома
⠀
Складники для приготування пашот:
- вода
- яйця
- сіль
⠀
Просто розбийте свіже яйце в звичайнісіньке ситечко. Зайвий білок стече і не буде зайвих "відростків-павутинок", які часто бувають при приготуванні цієї страви і псують вигляд страви.
⠀
Столовою ложкою круговими рухами робимо всередині луночку. Далі акуратно яйце з ситечка опускаємо в киплячу підсолену воду. Величезних бульок бути не повинно.

Яйце-пашот варимо на середньому вогні 1 хв, далі вимикаємо і лишаємо ще на 3 хв. А поки можна намазати смачний хліб вершковим сиром або спекти свіжі сирні вафлі, покласти зверху помідори, авокадо, зелень чи рибку. На завершення кладемо зверху пашот, посипаємо перцем і насолоджуємося стравою як з ресторану.

споживач, яйця пашот, як приготувати, французька кухня, ціна яєць, смачні яйця
На Рівненщині з'являться 40 фахівців для супроводу ветеранів

У Рівненській області планується відкрити 40 вакансій для фахівців із супроводу ветеранів. Ініціативу підтримала комісія облради з питань соціальної політики.
переглядів: 273
Подяка "аварійкою" може обернутися штрафом для українських водіїв

В Україні поширена практика використання аварійної сигналізації для висловлення подяки або вибачення на дорозі. Однак, згідно з Правилами дорожнього руху, таке застосування "аварійки" є неправомірним і може призвести до штрафу або навіть позбавлення водійського посвідчення.
переглядів: 417
Від теплої суботи до дощової неділі: прогноз погоди на вихідні

За прогнозом Рівненського обласного центру з гідрометеорології, вихідні на Рівненщині будуть мінливими.
переглядів: 290
Вихідні на Оствиці: 22 та 23 березня на відвідувачів чекають мандрівки на прадавніх човнах та майстер-класи

22 та 23 березня історико-культурний комплекс "Оствиця" запрошує на насичені вихідні, сповнені активностей та традиційних розваг.
переглядів: 370
В Україні реформують профосвіту

Реформа профосвіти в Україні передбачає, що залишаться лише профколеджі та навчальні центри.
переглядів: 322