Ми у Facebook
07.11.2022, 19:15

Депресія і головні болі? "На носі" - повне місячне затемнення

8 листопада на рівнян чекає чергове повне місячне затемнення. Прийдешнє унікальне явище зможуть побачити більшість жителів Землі. На жаль затемнення за київським часом припадає на 13:02, тобто спостерігати за ним українцям - не вийде.
Як відомо місячне затемнення впливає на здоров’я людей. Погіршується психоемоційний стан, починаються паніка, безпричинний страх, рівень стресу у деяких людей може зрости у кілька разів. Загострюються приховані і хронічні захворювання, можливі скачки тиску, мігрені і головні болі, слабкість і мляве стан, пропадає бажання працювати аж до апатії.

Як цього уникнути - читайте в матеріалі від OGO.ua.

•Не варто панікувати заздалегідь. Такі симптоми характерні не для всіх. Зазвичай затемнення спокійно переноситься багатьма людьми.
•Частіше страждають люди, які мають хронічні хвороби. У такому випадку варто дуже уважно стежити за своїм здоров’ям і самопочуттям, а в день місячного затемнення не навантажувати себе, дозволити собі відпочити від повсякденної суєти.
•Під час місячного затемнення можуть відкриватися нові грані невідомої раніше життя, енергія місяця може підштовхнути до вирішення важливих проблем і направити на шлях істини.
•Не варто ігнорувати різні знаки, вони можуть допомогти вирішити долю і визначити подальший перебіг життя. Варто прислухатися до внутрішнього світу, розкривати себе, самовиражатися, тільки тоді з’явиться шанс осягнути себе і своє призначення.

Чого краще не робити:

‣бажано не сідати за кермо, тому що в цей час підвищується рівень можливого травматизму;
‣не починати нові справи, не запускати нових процесів;
‣не вживати алкогольні напої;
‣не витрачати гроші на вітер і не робити великих і дорогих покупок: краще відкласти це на більш сприятливий день;
‣не вступати в шлюб;
‣не брати доленосних рішень;
‣краще в цей період не знайомитися з новими людьми;
‣не наражати себе на ризик, це може викликати трагедію;
‣не можна їсти перед затемненням, виходити на вулицю і дивитися на місячне затемнення, це підсилює негативний вплив сильної енергетики Місяця на наглядача.

Що можна робити:

‣в період повного місячного затемнення набагато легше кинути пити і курити, ‣тому варто зайнятися боротьбою зі звичкою;
‣викинути весь непотріб з квартири, голови і життя;
‣зайнятися самоаналізом, зрозуміти, як і куди рухатися далі.





На правах реклами