Що робити, аби цибуля довго зберігалася взимку?
⠀
Зберігайте статтю собі та діліться з друзями-садівниками!
⠀
Які заходи потрібно вжити, щоб виростити здорову цибулю?
• Висаджуємо цибулю тільки на добре дренованому грунті, оскільки підвищена вологість може призвести до розвитку бактеріальних захворювань.
• Багато комах переносять вірусні захворювання, одне з таких «Мозаїка цибулі». Тому цибулю потрібно своєчасно обробляти від шкідників.
• Також необхідно проводити профілактичні обробки від хвороб (сірої та бактеріальної гнилі).
• Ретельно оглядаємо цибулю під час збирання врожаю. Підозрілі цибулини краще не брати.
⠀
У яких умовах зберігати цибулю, щоб вона не почала гнити?
• Добре просушуємо здорові цибулини, перш ніж відправляти їх на зберігання.
• Щоб уникнути сірої гнилі, температура в місці зберігання не повинна опускатися нижче 3°С.
• Приміщення для зберігання цибулі має бути сухим, а повітря – помірно вологим.

корисні поради госпдиням, варто знати, Дача. Сад.Город. цибуля
Рецепт ідеального бісквіта: секрети легкого й пухкого тіста

Бісквіт — основа безлічі десертів. Але приготувати його так, щоб він був ніжним, повітряним і не осідав після випікання — справжнє мистецтво.
переглядів: 551
Держава виплачує допомогу замість пенсії: що робити, якщо вам 65 і не вистачає стажу

Для оформлення допомоги необхідно звернутися до органу соціального захисту за місцем свого перебування.
переглядів: 74
Натуральний гречаний чай від Healthy Choice

Чим може привабити необжарений гречаний чай від Healthy Choice? По-перше, він не проходить термічної обробки. Саме така форма зберігає максимум природної користі. Натуральний чай не містить кофеїну, тому підходить навіть дітям, людям похилого віку та тим, хто уникає стимуляторів. По-друге, в Healthy Choice представлений великий асортимент цього напою.
переглядів: 90
Бал за хімію і фізику стане вагомішим - нові правила НМТ 2025

Абітурієнти, які складатимуть НМТ з фізики або хімії у 2025 році, матимуть переваги при вступі до профільних вишів.
переглядів: 810
Чи справді сіль пришвидшує кипіння води

Серед кулінарів досі побутує думка, що додавання солі у воду пришвидшує її закипання. Здавалося б, твердження логічне: мовляв, сіль нібито запускає певні хімічні процеси, які зменшують час доведення води до кипіння.
переглядів: 839