Ми у Facebook
17.11.2022, 22:34

Бенксі створив в Україні сім робіт

Скрін з відео Banksy

Відомий британський художник сьогодні, 17 листопада, підтвердив авторство своїх робіт в Україні.
Відеопідтвердження наявності своїх робіт Бенксі виклав в Інастаграмі. Художник намалював сім графіті у Києві, Ірпені та Бородянці.

На київському майдані з'явилося зображення двох дітей, які гойдаються на металевому протитанковому їжаку.

У Бородянці на стіні намальований чоловік, схожий на Путіна, якого хлопчик-дзюдоїст кидає на підлогу. Також у місті на зруйнованому будинку зображена гімнастка, яка виконує стійку на руках.

В Ірпені британський вуличний художник намалював гімнастку у шийному бандажі, що виступає зі стрічкою над дірою в стіні.

На стіні зруйнованої багатоповерхівки намальований бородатий чоловік, який приймає ванну.

На іншому будинку, на жовтій стіні, є жінка у халаті, бігуді, у протигазі та з вогнегасником.

Ще один стінопис Бенксі "домалював", включив у наявне графіті пеніса, кузов броньованої вантажівки - перетворивши зображення органу на ядерну боєголовку.

Про це повідомляє телеканал Еспресо, espreso.tv

Нагадаємо, особистість Бенксі досі залишається загадковою. Вважають, що художник народився у англійському місті Брістолі, у 1974 році. А свою творчу біографію розпочав у кінці 1990-х, коли зайнявся графіті. За однією із численних легенд Бенксі вдався до малювання після дошкульного випадку з ним та його дівчиною, коли їх, нібито, під час затримання побили полісмени. Саме тому одним із мотивів його робіт є висміювання охоронців правопорядку. Хоча, цілком можливо, що це чергова вигадка, яких навколо постаті британського художника – безліч.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:

Banksy створив новий шедевр

Відомий художник Бенксі втратив права на одне своє полотно





На правах реклами