Ми у Facebook
18.11.2022, 13:25

"Не витративши 30, можна просрати 200", - рівняни про гроші на Авангард

Сьогодні під час сесії Рівненської міської ради на розгляд депутатів буде запропоновано проект рішення щодо змін до бюджету громади. Один з пунктів - виділення 29 мільйонів для підготовки стадіону Авангард до опалювального сезону.

Думки щодо цього питання розділилися. Одні кажуть, що без цього виділення коштів: опалення та електрики можна втратити те, що вже збудовано. А інші переконують - зараз такі витрати не на часі.

Юрій Поліщук, заступник мера Рівного:

Так, Рівному потрібен стадіон. Але фінансуватись з місцевих бюджетів він має по залишковому принципу, після того, як будуть закриті інші, більш нагальні, потреби міста.
Виділяти зараз, в розпал війни, майже 30 мільйонів з міського бюджету на стадіон, вважаю недоцільним. Власне, як і з будь-якого іншого бюджету.
Думка ця виключно моя, але вона була, є і лишиться незмінною.


А от адвокат Юрій Клекотка впевнений, що якщо не виділити зараз 30 мільйонів, то можна "просрати" єдиний стадіон обласного центру:

Завжди є 2 сторони медалі. Це ж гроші на дороблення електрики і опалення. Без цього можна втратити те, що вже побудовано. Іншими словами, не витративши 30, можна просрати 200 (чи скільки там на нього вже пішло).
Тим більше міськрадою дерибаняться набагато більші гроші, на менш необхідні речі.

не опалювати і не електрифіковувати? Просто нехай простоює і гниє сотні мільйонів наших податків і єдиний стадіон нормального рівня на всю область?



Остаточне рішення все таки за депутатами Рівнеради. Побачимо, яким буде їх слово.






На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ