Ми у Facebook
20.11.2022, 17:03

Найщиріші вітання з Днем Гідності та Свободи 2022

Завтра, 21 листопад, в Україні відзначатимуть День гідності та свободи.
Його щорічно відзначають згідно з Указом Президента 13 листопада 2014 року і встановлено на честь початку цього дня двох знаменних і доленосних подій у новітній українській історії: Помаранчевої революції 2004 року та Революції Гідності 2013 року.

До Дня Гідності та Свободи: вірші про Майдан

Ось привітання з цим днем, який має особливе значення для України.

*****

Сьогодні ми говоримо слова вдячності Героям Небесної Сотні, всім захисникам української державності, всім воїнам, що приймають участь у військових діях на Сході нашої країни. Ми, українці, маємо бути свідомі того, що лише в єдності дій можемо досягти величної мети – побудови економічно й духовно багатої, вільної й демократичної України, якою пишатимуться наші нащадки. Нині об’єднати свої зусилля на благо країни та побудови європейської незалежної та заможної держави. Вітаємо вас з Днем Гідності і Свободи, бажаємо здоров’я, наснаги, добробуту та родинної злагоди, мирного неба і нехай не згасає віра в щасливе майбутнє нашої держави.

*****

З Днем Гідності та Свободи!
Моя Україна встала з колін,
Вона подолає всі стіни.
І стане країною серед країн,
Відродиться, минуть складні часи.
Слава Україні!

*****
Україна - це територія гідності і свободи. Такими нас зробила не одна, а дві революції - наш Майдан 2004 - го року, який був Святом Свободи, і Революція 2013 - го року, Революція Гідності. Це був дуже важкий іспит для України, коли українці продемонстрували свою європейськість, гідність, своє прагнення до свободи. Слава Україні!

*****

Вітаємо весь український народ! Єдність і свобода робить нас гідними нащадками наших батьків! Будемо з трепетом зберігати і захищати цей безцінний скарб! Хай береже нас усіх Господь і слава Йому за цю прекрасну країну - нашу Україну! Слава Україні!

За повідомленням з tsn.ua, rivne.media, apostrophe.ua.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ