Гарбузовий сік на зиму: такого ви ще не куштували
⠀
Спробуйте сік за таким рецептом:
⠀
Настав час утилізувати гарбуз – приготуйте гарбузовий сік!
⠀
Зберігайте рецепт собі!
⠀
Складові:
Гарбуз (в очищеному вигляді) - 2 кг
Цукор (200 мл) - 1 склянка
Вода - 2 л
Кислота лимонна – 2/3 ч. л.
⠀
Приготування:
1. Гарбуз очищаємо від шкірки та насіння і нарізаємо на шматочки. Подрібнений гарбуз складаємо в каструлю і заливаємо холодною водою. Ставимо на вогонь і варимо до готовності.
⠀
2. Готовий гарбуз пюруємо блендером, не виймаючи з відвару. Додаємо цукор та лимонну кислоту.
Ставимо каструлю назад на вогонь і даємо закипіти.
Якщо вам здасться, що сік густий, сміливо можна додати трохи води та цукру перед останнім кип'ятінням.
⠀
3. Після закипання розливаємо суміш стерилізованими банками і закочуємо залізними кришками. Зберігаємо готовий сік у холоді.
⠀
Приємного вам апетиту!
готуємо, корисно, смачно, домашні рецепти, гарбузовий сік, гарбуз
Уже цього тижня частина християн святкуватиме Великдень
Дізнайтеся усі дати цієї важливої для християн (і не тільки) події.
переглядів: 366
У Рівному відбудеться БЛАГОЯрмарок
Рівненська обласна філармонія долучається до ініціативи Святослава Кокоші й запрошують відвідати Благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ у Органному залі!
переглядів: 375
У Рівному завершилися обласні змагання з шахів
Фінал Чемпіонату області з шахів проходив у приміщенні першої ДЮСШ Рівненської міської ради.
переглядів: 414
Сьогодні у Рівному буде лекція про історію фотографії
27 березня о 14:00 у Рівненській обласній універсальній бібліотеці запланована подвійна лекція про історію фотографії у Рівному.
переглядів: 351
День святої Матрони: що потрібно знати про цей день
27 березня - День нефролога та пам'ять святої Матрони в церковному календарі. До Нового року залишилося 279 днів. Це також 763-й день війни в Україні.
переглядів: 393