Гарбузовий сік на зиму: такого ви ще не куштували
⠀
Спробуйте сік за таким рецептом:
⠀
Настав час утилізувати гарбуз – приготуйте гарбузовий сік!
⠀
Зберігайте рецепт собі!
⠀
Складові:
Гарбуз (в очищеному вигляді) - 2 кг
Цукор (200 мл) - 1 склянка
Вода - 2 л
Кислота лимонна – 2/3 ч. л.
⠀
Приготування:
1. Гарбуз очищаємо від шкірки та насіння і нарізаємо на шматочки. Подрібнений гарбуз складаємо в каструлю і заливаємо холодною водою. Ставимо на вогонь і варимо до готовності.
⠀
2. Готовий гарбуз пюруємо блендером, не виймаючи з відвару. Додаємо цукор та лимонну кислоту.
Ставимо каструлю назад на вогонь і даємо закипіти.
Якщо вам здасться, що сік густий, сміливо можна додати трохи води та цукру перед останнім кип'ятінням.
⠀
3. Після закипання розливаємо суміш стерилізованими банками і закочуємо залізними кришками. Зберігаємо готовий сік у холоді.
⠀
Приємного вам апетиту!
готуємо, корисно, смачно, домашні рецепти, гарбузовий сік, гарбуз
У Рівному буде концерт органної музики
Усіх поціновувачів органної музики запрошують на творчий вечір.
переглядів: 266
На Рівненщині діятиме заборона на вилов раків
З 1 грудня 2024 року по 30 червня 2025 року на території Житомирської та Рівненської областей діятиме заборона на вилов річкових раків.
переглядів: 207
26 листопада: які сьогодні свята, важливі прикмети
У вівторок, 26 листопада 2024 року, світ відзначає Всесвітній день оливкового дерева, покликаний нагадати про значення цієї рослини для культури, здоров’я та екології. Для вірян цей день особливий, адже вони вшановують святого преподобного Аліпія Стовпника.
переглядів: 252
Рівнян запрошують на виставу "Пілот та маленький принц"
Виставу можна буде подивитися у Рівненському академічному обласному театрі ляльок у п'ятницю, 29 листопада, о 18.00.
переглядів: 435
Завтра Рівне проститься із полеглим Героєм
Завтра, 25 листопада, у Рівному попрощаємося із захисником України Олегом Зваричем, який загинув, борючись із ворогом.
переглядів: 776