Що можна приготувати без гарячої води та електрики
Коричнева гречка продається в магазинах уже готова. На пакуванні зазначено, що вона обсмажена й висушена. Якщо немає газу та електрики, крупу можна заздалегідь замочити водою кімнатної температури, молоком або кефіром. Вона має настоюватись від 5 до 10 годин. Тому краще замочувати її на ніч.
- Перлова каша
Цю крупу можна заливати як окропом, так і звичайною водою. Але настоюватися в холодній воді вона має від 10 до 24 годин. Тому краще залити її звечора.
ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:Рецепт дня: Найсмачніший плов в афганському казані
- Кускус
Крупу, залиту холодною водою, достатньо залишити на 20-30 хвилин для приготування. За наявності гарячої води вистачить 5-10 хвилин.
- Вівсянка (або вівсянка в пластівцях)
Для приготування в холодній воді залишити настоюватися на 30 хвилин або годину. В окропі – достатньо 20 хвилин.
- Манна каша
Залийте манну кашу холодною водою або молоком, накрийте та дайте настоятись 15-20 хвилин.
- Кіноа
Залити холодною водою й залишити на ніч.

сухі сніданки, сухі супи, запарити кашу, каша, рецепти, легке приготування, споживач
Рецепт ідеального бісквіта: секрети легкого й пухкого тіста

Бісквіт — основа безлічі десертів. Але приготувати його так, щоб він був ніжним, повітряним і не осідав після випікання — справжнє мистецтво.
переглядів: 612
Держава виплачує допомогу замість пенсії: що робити, якщо вам 65 і не вистачає стажу

Для оформлення допомоги необхідно звернутися до органу соціального захисту за місцем свого перебування.
переглядів: 115
Натуральний гречаний чай від Healthy Choice

Чим може привабити необжарений гречаний чай від Healthy Choice? По-перше, він не проходить термічної обробки. Саме така форма зберігає максимум природної користі. Натуральний чай не містить кофеїну, тому підходить навіть дітям, людям похилого віку та тим, хто уникає стимуляторів. По-друге, в Healthy Choice представлений великий асортимент цього напою.
переглядів: 122
Бал за хімію і фізику стане вагомішим - нові правила НМТ 2025

Абітурієнти, які складатимуть НМТ з фізики або хімії у 2025 році, матимуть переваги при вступі до профільних вишів.
переглядів: 840
Чи справді сіль пришвидшує кипіння води

Серед кулінарів досі побутує думка, що додавання солі у воду пришвидшує її закипання. Здавалося б, твердження логічне: мовляв, сіль нібито запускає певні хімічні процеси, які зменшують час доведення води до кипіння.
переглядів: 852