Ми у Facebook
26.11.2022, 14:44

Родини рівненських героїв отримають безкоштовні абонементи у спортзал

Спортивний простір Праджат спільно з ветераном американської армії Метью Паркером вирішили в черговий раз підтримати родини наших захисників.

Від початку війни Метью Паркер допомагає нашим військовим, проводить спеціальні заняття, навчає воїнів та вчить реабілітації ветеранів. А Спортивний простір Праджат від початку війни робить знижки на абонементи для дітей переселенців, надає безкоштовні тренування з тренером ветеранам, які втратили кінцівки, підтримує ЗСУ.



Тепер же, об'єднавши зусилля з нашим другом Метью ми вирішили піти ще далі та подарувати безкоштовні абонементи для родин наших військових. Адже спорт під час війни - це особливий спосіб відволіктися від усіх подій та обставин, - говорить співвласник Спортивного простору Праджат Олексій Яницький.

Метью Паркер обере три родини, яким подарують абонементи. Ще три абонемент профінансує Спортивний простір Праджат.



- Ми працюємо з громадською організацією жінок, які втратили на війні своїх чоловіків і хочеться підтримати їх, вручивши ці абонементи. Нехай це буде наш маленький внесок у їх соціалізацію в такий складний час, - пояснив співзасновник Спортивного простору Праджат Володимир Зленко.

Спорт лікує! А в час війни - це теж дуже потрібно, а особливо тим, хто має своїх на фронті чи тим, у кого війна забрала найдорожчих...





На правах реклами