Ми у Facebook
01.12.2022, 15:14

Протиударний годинник – для сміливих чоловіків

Погодьтеся, ви навряд чи витрачаєте гроші на якісь речі, з якими вам не шкода розлучитися. Якщо вже доводиться віддавати свої кровні, то хочеться, щоб покупка виправдала свою вартість на всі сто відсотків. Саме тому ми рекомендуємо всім чоловікам, які часто потрапляють в екстремальні ситуації, замовляти оригінальний брендовий годинник із протиударною функцією.

Протиударний годинник - де шукати


На сьогоднішній день абсолютно необов'язково розповідати комусь, що будь-яку річ можна замовити інтернетом всього за пару хвилин. Особливо якщо йдеться про чоловічий наручний годинник, адже є безліч магазинів, що вражають своїм асортиментом. Особливо варто звернути увагу на таких акул бізнесу, як компанія Вектор Д, яка користується заслуженою популярністю протягом чверті століття.

1. CASIO G-Shock MTG-G1000GB-1AER

Всі вже давно запам'ятали, що годинник Касіо з колекції G-Shock – це міцний та надійний варіант на всі випадки життя. Однак ця модель варта окремої уваги, і зараз ми вам розповімо чому. Почнемо з того, що тут використано найсучасніший тип сонячної батареї, тому ці Casio – справжня знахідка для всіх новаторів. І в корпусі, і в браслеті використано поєднання двох матеріалів, полімеру та сталі з PVD покриттям. Додатковий захист надає надміцне мінеральне скло, яке врятує циферблат від ушкоджень.

Серед додаткових плюсів варто відзначити наявність великої кількості корисних функцій, серед яких будильник, дата, день тижня, заводна головка, що загвинчується, люмінесцентні стрілки і мітки, світовий час, підсвічування і, зрозуміло, хронограф. І що ще прекрасніше — водозахист цих Касі складає цілих 200WR, тому ви можете навіть пірнати з ними на дно морське.

2. TIMEX Tx4b01600

Годинник з колекції Timex EXPEDITION вразить вас з першого погляду. Варто відзначити, що вони справді шикарно виглядають. Корпус діаметром 43 міліметри виготовлений з латуні зі спеціальним захисним покриттям, а ремінець — із натуральної шкіри найвищої якості, яка не тільки добре виглядає, а й чудово носиться. Незвичайне поєднання кольорів усіх деталей цієї моделі приваблює погляд та вражає своєю оригінальністю.

Тепер уникнемо лірики і поговоримо про функціональність цього годинника. Зрозуміло, оскільки ми зараз про них говоримо, то вони входять до списку надійних протиударних годинників. Однак крім цього можна відзначити інші функції, наприклад, дату, підсвічування, стрілки з люмінесцентним покриттям, тахометр і хронограф. І, звичайно, неможливо не згадати той факт, що у цих Таймекс водозахист 100WR, тому їх можна брати із собою не тільки в душ, а й спокійно плавати у морі.







На правах реклами