02.12.2022, 07:00
Домашні пончики з начинкою: смачніше за будь-які куплені
Кращого рецепту пончиків ви не знайдете!
Для опари:
50 мл теплої води
1 ч.л дріжджів
1 ч.л цукру
Для тіста:
Молоко тепле-250 мл
Дрібка солі
Цукор -4-5 ст.л
Вершкове масло-70 гр
Борошно-540 гр(можливо знадобитися більше чи менше)
Олія-2 ст.л
Яйце-1 шт
Ванілін
Для начинки:
Нутелла, варена згущене молоко або варення
ПРИГОТУВАННЯ:
- Для початку приготуємо опару. Змішати дріжджі, цукор і теплу воду, перемішати, накрити і залишити на 20 хв (щоб шапочка піднялася біля опари).
- Готуємо тісто. У чаші змішати опару та всі інгредієнти для тіста та замісити тісто.
- Замісити м'яке тісто. Наприкінці додати олію і місити ще пару хвилин.
Тісто накрити та прибрати в тепле місце на 1-1.5 години для підняття.
- Розкачати тісто завтовшки 1-1.5 см. Вирізати пончики за допомогою формочки.
Пончики накрити рушником і залишити під рушником хвилин 20 для підняття.
- Смажити пончики у великій кількості олії (щоб вони плавали в маслі), постійно перевертаючи їх.
- Готові пончики прибираємо на паперовий рушник. Далі прикрашаємо за бажанням.
Приємного чаювання!
50 мл теплої води
1 ч.л дріжджів
1 ч.л цукру
Для тіста:
Молоко тепле-250 мл
Дрібка солі
Цукор -4-5 ст.л
Вершкове масло-70 гр
Борошно-540 гр(можливо знадобитися більше чи менше)
Олія-2 ст.л
Яйце-1 шт
Ванілін
Для начинки:
Нутелла, варена згущене молоко або варення
ПРИГОТУВАННЯ:
- Для початку приготуємо опару. Змішати дріжджі, цукор і теплу воду, перемішати, накрити і залишити на 20 хв (щоб шапочка піднялася біля опари).
- Готуємо тісто. У чаші змішати опару та всі інгредієнти для тіста та замісити тісто.
- Замісити м'яке тісто. Наприкінці додати олію і місити ще пару хвилин.
Тісто накрити та прибрати в тепле місце на 1-1.5 години для підняття.
- Розкачати тісто завтовшки 1-1.5 см. Вирізати пончики за допомогою формочки.
Пончики накрити рушником і залишити під рушником хвилин 20 для підняття.
- Смажити пончики у великій кількості олії (щоб вони плавали в маслі), постійно перевертаючи їх.
- Готові пончики прибираємо на паперовий рушник. Далі прикрашаємо за бажанням.
Приємного чаювання!


Категорія: Новини > Життя
Автор: Катерина Марченко Переглядів: 818пончики, рецепти, смачно, готуємо вдома, корисні поради господиням
Інші статті рубрики:
Лютий 2023: Коли краще стригти волосся, щоб швидко росло

Важливо обирати не лише вправного майстра, але й сприятливий час. Місячний календар стрижок зорієнтує, коли краще йти змінювати свій образ.
переглядів: 527
День ангела у Тимофія: Як привітати іменинника

4 лютого День ангела відзначає Тимофій. Цей апостол був улюбленим учнем апостола Павла.
переглядів: 524
Коли віряни святкуватимуть Великдень у 2023 році

Дата святкування Великодня нестабільна, її розраховують залежно від дня першого повного місяця після дня весняного рівнодення.
переглядів: 1372
Місяць буде нелегкий: Магнітні бурі у лютому 2023

У лютому очікуються сильні магнітні бурі.
переглядів: 1501
Качка в медовому соусі з рожевим перцем: готуємо

Качині грудки за таким рецептом виходять дуже смачними і красивими, з рум'яною скоринкою і тонким приємним ароматом.
переглядів: 400