Домашні пончики з начинкою: смачніше за будь-які куплені
50 мл теплої води
1 ч.л дріжджів
1 ч.л цукру
Для тіста:
Молоко тепле-250 мл
Дрібка солі
Цукор -4-5 ст.л
Вершкове масло-70 гр
Борошно-540 гр(можливо знадобитися більше чи менше)
Олія-2 ст.л
Яйце-1 шт
Ванілін
Для начинки:
Нутелла, варена згущене молоко або варення
ПРИГОТУВАННЯ:
- Для початку приготуємо опару. Змішати дріжджі, цукор і теплу воду, перемішати, накрити і залишити на 20 хв (щоб шапочка піднялася біля опари).
- Готуємо тісто. У чаші змішати опару та всі інгредієнти для тіста та замісити тісто.
- Замісити м'яке тісто. Наприкінці додати олію і місити ще пару хвилин.
Тісто накрити та прибрати в тепле місце на 1-1.5 години для підняття.
- Розкачати тісто завтовшки 1-1.5 см. Вирізати пончики за допомогою формочки.
Пончики накрити рушником і залишити під рушником хвилин 20 для підняття.
- Смажити пончики у великій кількості олії (щоб вони плавали в маслі), постійно перевертаючи їх.
- Готові пончики прибираємо на паперовий рушник. Далі прикрашаємо за бажанням.
Приємного чаювання!
пончики, рецепти, смачно, готуємо вдома, корисні поради господиням
5 хвилин на підготовку: максимально швидкий рецепт яблучого пирога до чаю
Що приготувати, коли хочеться смакоту, але багато часу немає? Смачний швидкий пиріг за нашим рецептом!
переглядів: 1002
Уже цього тижня частина християн святкуватиме Великдень
Дізнайтеся усі дати цієї важливої для християн (і не тільки) події.
переглядів: 427
У Рівному відбудеться БЛАГОЯрмарок
Рівненська обласна філармонія долучається до ініціативи Святослава Кокоші й запрошують відвідати Благодійний ярмарок на підтримку ЗСУ у Органному залі!
переглядів: 420
У Рівному завершилися обласні змагання з шахів
Фінал Чемпіонату області з шахів проходив у приміщенні першої ДЮСШ Рівненської міської ради.
переглядів: 465
Сьогодні у Рівному буде лекція про історію фотографії
27 березня о 14:00 у Рівненській обласній універсальній бібліотеці запланована подвійна лекція про історію фотографії у Рівному.
переглядів: 397