Ми у Facebook
02.12.2022, 15:15

російським терористам не вдасться занурити Україну в пітьму - глава ДТЕК Тімченко

«Ми можемо впевнено сказати, особливо після атаки, що була минулого тижня, що у росії немає жодних шансів на те, щоб занурити Україну в темряву», — сказав він під час виступу на Київському безпековому форумі генеральний директор ДТЕК Максим Тімченко.

Ще він зазначив, що жодна енергосистема у світі, яку можна співставити за розмірами з українською, ніколи не зазнавала таких масштабних пошкоджень, які отримала наша енергосистема минулого тижня.

Він додав, що після обстрілів в деяких регіонах енергетикам вдалось відновити електропостачання за декілька годин, а в деяких — за кілька днів.

«Ми знаємо як справлятись з цими складними ситуаціями. Користуємось своєю технічною креативністю, щоб з’єднувати різні частини енергосистеми», — підсумував очільник компанії.

Нагадаємо, 23 листопада росія завдала чергового масованого удару по енергетичній інфраструктурі України. Внаслідок обстрілів по всій країні почались екстрені відключення електроенергії.

Також 1 грудня росіяни вкотре обстріляли одне з енергетичних підприємств ДТЕК. Загалом за останні два місяці енергетичні об'єкти компанії були обстріляні 16 разів.





На правах реклами