Ми у Facebook
02.12.2022, 17:05

Австралія випустила лімітований джин на честь звільненого міста Херсон

Виробник алкоголю із Австралії вирішив увіковічнити звільнення Херсона за допомогою обмеженої партії джина. Одна пляшка джину коштує 99 доларів. Ця інформація міститься на офіційному сайті виробника алкоголю.
«Новий лімітований джин Sunshine & Sons Pineapple Parfait Gin було випущено на честь визволення багатостраждального міста Херсон, де, мабуть, вирощують найсолодші кавуни у світі! Зрештою, щедрий шматочок свіжого кавуна стане ідеальним доповненням до вашого G&T. Підніміть будь-ласка, келих за Херсон і героїчні зусилля багатьох. Гроші, зібрані з кожної пронумерованої пляшки та будь-які додаткові кошти, які ви можете внести, підуть на закупівлю вкрай необхідних металошукачів, які будуть відправлені в Україну. Вони знадобляться для розмінування звільнених територій",- повідомляє виробник.

За словами продуцента джину, етикетку розробив Костянтин Дес через fiverr.com з Одеси, чиє робоче місце постраждало від російської ракети 10 травня і який зараз живе без електрики через атаки на його місто.

Варто зауважити, що кошти з продажу підуть на допомогу Україні!

«Зрештою, щедрий шматочок свіжозрізаного кавуна стане ідеальним гарніром до джину. Підніміть, будь ласка, келих за Херсон і героїчні зусилля багатьох людей», - зазначили на сайті компанії.






На правах реклами