Ми у Facebook
03.12.2022, 11:00

Найкращі сорти томатів для консервування

Ми підготували топ-10 найкращих сортів томатів, щоб ваші заготівлі були ідеально смачними!
Зберігайте собі список томатів!

1. Томат Атомний виноград Бреда – урожайний сорт солодких плодів із фруктовою ноткою. Кисті нагадують грона винограду! Термін дозрівання 100-110 днів. Ідеальний для засолювання.
2. Томат Бабине літо – найкращий для домашніх заготовок. Плоди невеликі, дуже щільні, гарної сливоподібної форми.
3. Томат Дитячі пальчики - подовжені смачні плоди із міцною шкіркою для приготування консервів у власному соку та засолювання.
4. Томат Засолювальна гірлянда - суперурожайний сорт із великою кількістю плодів, утворює пишну гірлянду з блискучих червоних томатів.
5. Томат Крихітка в долоню - не знайти томата-чері краще для засолювання та в'ялення. Сорт стійкий до погодних стресів та захворювань культури.
6. Томат Крем брюле - дуже витривалий сорт, не страждає від нічних похолодань, дощів та сильного вітру. Смак фруктів фруктовий, дуже солодкий. Зав'язуваність 100%, пустоцвіту практично немає!
7. Томат Малиновий фонтан - порадує рясним урожаєм цукрових чері-пальчиків. Ідеальний для свіжого споживання та консервування.
8. Томат Монеточка – помаранчеві томати схожі на цукерки! Дуже солодкі, із гармонійною фруктовою кислинкою, добре зберігаються.
9. Томат черрі Солодкий щербет - цінується за рясний урожай та високі смакові якості. Хороший для цільноплідного консервування.
10. Томат Штурмовик Норман - підійде дачникові-початківцю! Плоди невеликі, дуже солодкі та красиві. Відмінно проявили себе у засолюванні.





На правах реклами